Vettel: "Mclaren Çok Güçlü Olacak"

yazar:

kategori:

Vettel “Burası çok hoş bir pist, seviyorum.”

“Kağıt üzerinde burası aracımız için en iyi pistlerden birisi değil ancak diğer taraftan bu sene her yarışta güçlü olmayı başardık bu yüzden başımız dik geldik ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.”

“Mclaren’lerin çok güçlü olacaklarını düşünüyorum çünkü- F-kanal ya da J-Switch, her ne şekilde adlandırıyorsanız o sistem orada yine iyi çalışacaktır.”

“Bu yüzden bekleyip görelim ancak bizim de iyi bir şansa sahip olacağımızı düşünüyorum. Maksimum seviyede puan kazanmaya çalışacağız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Mclaren'ın güçlü olacağından eminim diyebilirim abi adamlar çok hızlılar ya 😀 RedBull da çok hızlı ama avantajlarını kullanamıyolar

    Whitmarsh sisteme F-Duct diye isimlendirdiklerini söylemişlerdi ama belki de RedBull sisteme J-Switch diyodur.ama ismi önemli mi işte sistem tıkır tıkır işliyo ve çok işe yarıyo diğer takımlar bu sistemi Mclaren kadar avantajlı kullanamaz çünkü sistem araca sonradan konmamış orjinali her zaman daha iyidir

  2. Galiba bu yıl ilk kez Red Bull dışında bir takım yarışa polden başlıcak

  3. kanatın ismi RW80

  4. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    hamiltonda bizdeki adı başka gibi bir cümle kullanmıştı diye hatırlıyorum:/

  5. martin withmarsh aslında ilk çıktığında bu sistemin adını f-duct koyduk demişti. bide umarım yağmur yağmaz yahu, ilk yarışların aksine artık yağmur istemiyoruz çünkü kazanabilecek pozisyondayız artık:)

  6. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Vettelle Webber bence daha önceki yarışlarda yaptıkları basit hatalara yansınlar,aynı geçen yıl Brawnın yaptığı gibi bundan sonraki yarışlara rahat girecek avantajı sağlayabilirlerdi ama yapamadılar,benim fikrim Mclaren takımı ve pilotları bundan sonra Redbulla benzer hatalar yapmazlarsa Mclaren bir adım önde gözüküyor.Rüzgar Mclarenin lehine döndü.

  7. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    J-Switch miymiş gerçek adı. Baştan söylemediler ki sistemin adını.

  8. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Amin.

  9. Benim anlamadım bu F-kanal nerden çıktı . Bu sistemi keşfeden Mclaren ve ismi çok daha farklı birşey ancak medianın belirledigi bir isim aldı başını gidiyor :D:

  10. Güçlü olmasak da olur TÜRKİYE'deki sonucu tekrarlayalım yeter…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir