Horner: "Kanada'da da İyi Olursak Endişemiz Yok"

yazar:

kategori:

Adrian Newey imzalı RB6 aracını bu sezon sıralamalarda kimse durduramadı ancak bu hafta sonu Mclaren MP4 25’in Gilles Villeneuve pistinde daha güçlü olabileceği tahmin ediliyor.

BBC’ye konuşan Horner “Bu hafta sonu bizim için sezonun en zorlu yarışlarından birisi olacak.”

“Önümüzdeki 2 yarış Montreal ve Valencia’da motor gücü önemli olacak ve bu konuda biraz geride olduğumuzu biliyoruz.”

“Mclaren, F-kanalı optimize etmede iyi iş çıkardı ve bu onlara avantaj sağlayacak. Ancak bizim aracımızın da güçlü olduğu başka alanlar var.”

“Eğer Montreal’de hızlı olabilirsek, şu an ile sezonun geri kalanında pistler bakımından korkacak bir şey olmayacak.”

“Ancak çok büyük bir konumdayız. Bazen kendimizi çimdiklememiz gerekiyor. Bu takım çok kısa sürede son 2 senede yenileceği düşünülmeyen Mclaren ve Ferrari gibi takımlarla mücadele edip yenmeye başladı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Erkan Söyük avatarı
    Erkan Söyük

    Ferrari hangi alanda Red-Bull'dan daha iyi acaba? Araç son yarışlarda finish'e ulaşabiliyor tabi ki son yarıştaki şanssızlık dışında. O da Red-Bull'un pilotları yarıştırmasından kaynaklandı. Bunu yazınca aklıma geldi. Evet Ferrari takım emri konusunda Red-Bull'dan daha iyi. Orada sonucu oturanlar belirliyor yarışanlar değil. Red-Bull bu sezon kesinlikle şampiyon olacaktır. Pilotlarda ise çekişme olur Webber bir adım önde gibi ama umarım Vettel olur.

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bekle Horner o kadar emin konusma güölü olabilirsin hızlı olabilirsin ama araci finise getiremedikden sonra guclu olsanız ne olru ki onemli olan aracın dayanıklılıgı bunda ferrari üstün bizdeki sorun sadece motor onuda tedarik ettik.

  3. Kanada tamam da Avrupa GP si acaba ne bakımdan zorluyor motoru.Radyatör sorunu verebilir hava çok sıcak olduğundan ama Düzlük yok orda adam gibi.Red Bull burda da pole alır gibi geliyor bana

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir