Alonso'nun Ferrari'ye Olan Güveni Tam

yazar:

kategori:

Alonso “Türkiye’de geçirdiğimiz zor bir hafta sonunun ardından işleri tam tersine çevirmek için büyük bir istek var ve herkes bu konuda beklediğim gibi tepki verdi.”

“Ferrari’de büyük bir yarışma tutkusu var ve bunu daha Maranello’daki ilk günümde anladım. Ve burada kimse kaybetmekten hoşlanmıyor ve sürücülere rekabetçi aracı vermek için mümkün olan en yüksek seviyede zorluyor.”

“Son günlerde aracımızın gelişimi bakımından geride kaldığımız hakkında konuşuluyor. Bahreyn’den sonra gelişimin durduğunu söylemek doğru olmaz. Gerçek şu ki, sezon başından beri Red Bull ile farkımız yaklaşık 0.3 – 0.4 sn oldu. Onlar her yarışa güncelleme getirdiler ve biz de getirdik. Bu, en azından çalışmalarımızın onlarınki kadar faydalı olduğu anlamına geliyor.”

“İspanya’da beklediğimiz atılımı gösterememiş olduğumuz, diğerlerinin ise bizden daha fazla gelişim gösterdikleri doğru. Bu da Barcelona ve İstanbul’da yaşadığımız sorunları açıklıyor. F-kanal üzerinde çalışmak, beklediğimiz performansı henüz kazanamamış olmamıza rağmen faydalı. Bu sistem üzerinde çalışan diğer takımların da zorlandıklarını görüyorum. Ancak sezon başından beri aracında bu sistemi bulunduranlar avantaj sağlıyorlar.”

“Takımıma tamamen güveniyorum ve Kanada’da Türkiye’ye göre farklı durumda olacağımıza eminim. Burası, rekabetçi olduğumuz pistlere daha çok benziyor ve bizim de mücadelenin içerisinde olacağımıza eminim.” dedi.


Yorumlar

  1. pist aerodinamikten çok mekanik yol tutuşun önemli olduğu bir pist, daha uzun düzlükleri olan bir monaco gibi düşünün, tabi bariyerlerde biraz daha uzakta 🙂

  2. elif çivici avatarı

    Pistin Mclaren e daha çok yarayacagı ortada,ama ben bu kadar üstünde uğraştıkları F kanal ın Montreal de ne yapacagını görmek için sabırsızlanıyorum sonuçta uzun süredir üstünde çalışıyoruz.Pilot konusunda zaten hiç bir sıkıntımız yok ama umarım hatasız ve yapabilecegimizin en iyisiyle kapatırız bu haftasonunu ki Valencia yı daha umutlu bir şekilde bekleyebilelim.

  3. Yalnız bu pist dümdüz o yüzden ferrariden çok mc larene yarıyacak gibi,biz yinede renault ve mercedesin önünde olursak bize yeter şimdilik,tabi b versiyonu olan şaside birinciliği bekliyoruz.

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Alonso Sana guveniyoruz sen çok basarıl ıbir pilotsun turkıyedeki sıralamalarda hata yapmasaydın podyuma cıkardın ben adım gibi eminim arac 2 takımdan yavas ona eminim ama 3 cu rekabetci arac oldugumuz kesin ama yarıs sırasında hızımız aynı yukselmiyor o bakımdan gelisim kaydetmeliyiz.

  5. MagicAlonso avatarı

    arkadaşlar zavallı mahlukata cevap vermeye gerek yok bazı mahlıkatlar vardır ki insanları tahrik etmekten hoşlanırlar siz efendice yorum yapan insanların yorumlarına cevap verin sanki böyle mahlukatlar yokmuş gibi hareket edin zira ben öyle yapıyorum

  6. burak bocek avatarı

    Ya sen ne anlarsın,nerden bilirsintakım patronu ne cümle kurucak kardeşim.Boş boş konuşma ya.Sanki takım patrosununda kimin ne diyeceğine karar veriyorsun.Git söyle o zaman sen bu görevi kavrayamamışsın gibi laf ola beri gele

  7. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    "herkes bu konuda beklediğim gibi tepki verdi"

    yaw bu takım patronunun kurabileceği bir cümle . bir pilot böyle cümle kuruyorsa takım içindeki görevini tam kavrayamamış demektir.

  8. burak bocek avatarı

    En fazla podyum alırız 1 tane diye düşünüyorum oda yeni parçaların getirisinden çok pistin yapısı ve lastik avantajından.Yağmur bu sefer bizim işimize yarayabilir belki.Komik bir hata yapmazsak Mercedes ve Renault takımlarına kaybettiğimiz pozisyonu geri alabiliriz.Umarım işler bu haftasonu bizim için iyi gider

  9. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    He şöyle yaa.. Silkelenmenin tam zamanı.. Seneye yasaklanacak bir sistemin üstünde çok zaman kaybettik, ve tam anlamıyla da kullanamıyoruz.. Kendi kulvarımızda gitsek belki daha rekabetçi araca sahip olabilirdik.
    Canada'da üst sıralara daha yakın olacaz bundan şüphem yok..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir