Rosberg “Hamilton Daha İyiydi”

yazar:

kategori:

Mercedes pilotu Nico Rosberg, Lewis Hamilton’un Avustralya sıralama turlarında kendisinden daha iyi bir iş yaptığını söyledi.

Rosberg tüm sıralama bölümlerinde Hamilton’un gerisinde kalınca pole pozisyonunu takım arkadaşına kaptırmış oldu.

Alman pilota göre Hamilton daha iyi bir iş yaptı.

“Son bölümdeki son durum daha iyiydi. Ama Lewis benden daha iyi bir iş yaptı. Hepsi bu. Elbette mutsuzum ama yarış için şansım var”

“Üst üste üçüncü yılda da en hızlı olmak beni şaşırtıyor. Çok rekabetçiyiz. Tabi sezon daha yeni başlıyor ve acele etmiyoruz. Ama görünüşe göre bu hafta sonunun en hızlı aracına sahibiz ve büyük bir avantajımız var”

“Bu şaşırtıcı çünkü zaman sürekli akıyor ve her geçen gün bizi yakalama şansları daha da artıyor. Bununla başa çıkmak harika”


Yorumlar

“Rosberg “Hamilton Daha İyiydi”” için 12 yanıt

  1. aeroformula avatarı

    üzerinde baskı yokken kazanabilenlerdensin Nico üzgünüm. Muhtemelen ortalarda kimse yokken sadece simulator ile sürseniz sen Alman istikrarınla kazanırsın fakat piste çıkınca Lewis şampiyonluk rüştünü sana hemen kabul ettiriyor sende bunun altından kalkamıyorsun. bu sene sen de patatessin.

  2. Adam en hızlı araca ve en hızlı takım arkadaşına aynı anda sahip.

  3. Şampiyona pilotu olmak farklı bir meziyet elbette Rosberg iyi pilot ama ısıran bir pilot değil.Bugün Hamilton ın seviyesi nin karşılığı Alonso dur.Bu denklemde Hamilton ın rakibi olmayan Rosberg in de yeri bellidir.

  4. Ali Mclaren avatarı

    Bu haftaki hatalari kazanmayi cok istemesi amma pisikolojik olarak Lewis e yenik durumda olmasindan kaynakli

  5. F-one-Driver avatarı

    “Hamilton daha iyiydi” deği hamilton hep daha iyiydi… Yani meseleyi sanki sadece bugünlük bir durummuş gibi zannetmekten hiç vazgeçmedi rosberg, hele hele bu sıralama formatında hamilton çok ciddi ezip geçer rosbergi. Geçen sene son 3 yarış diye söyleyip durduğu ivmesi de muhtemelen bu yarışta gömülüp gidecek, hamilton sorun yaşamazsa yarın starttan itibaren asfalt tozuna bile rosberg yetişemiycek diyorum. Hamiltonun 4.şampiyonluğu hayırlı olsun bu sezon, sıkıcı bir sezon bizi bekliyor, umarım sıralama formatı hatasından hızlı bir şekilde geri dönerler ve eski sisteme geçerler, yoksa 1 avuç izleyiciyi de kaybedecekler.

  6. Hafta boyunca hatalar yapıp durdun, Hamilton senin dengin değil hala öğrenemedin. Sen paşa paşa al ikinciliğini otur. İlerde bunları da bulamazsın.

  7. rsoberg’in schumi’nin yanında geçirdiği 3 yılda puan olarak schumi’yi geçmiş olmanın verdiği özgüveni, hamilton’ın ilk yılında ros’u geride bırakması ve son 2 yılda da şampiyon olmasıyla yerle bir olmuş durumda.

    yapacak hiç bir şey yok. aradaki farkın %99’u tamamen psikolojik. ros’un durumu öğrenilmiş çaresizlik gibi bir şey. resmi seansların başlamasıyla eli ayağına karışıyor. dünkü kazası, bugün sıralamaya çıkarken garaj çıkışında dönemeyip pit duvarına takılması vs. hep hamilton’un kurduğu ezici psikolojik baskının yansımaları.

    rosberg esasen çok başarılı ve yetenekli bir pilot. ama bu kafa yapısıyla ilerlemesi mümkün değil. imkanı varsa ve koltuk bulabiliyorsa bırakmalı mercedes’i.

  8. Nico kötü bir pilot değil gayet hızlı yarışlarda da gayet istikrarlı lakin Lewis’e göre yetmiyor işte hızı.

  9. yanında o olsa bu olsa. sıktı muhabbet. nico saydığın pilotların yanında olsa ne olurdu acaba, kimse merak etmiyor sanırım. sıralama turlarında hepsini kevgire çevirirdi.

  10. ya yanında şu olsaydı bu olsaydı açıklamalarına tilt oluyorum. Rosberg sayılan tüm pilotları tokatlardı. bak Lewis demiyorum. beğenilmeyen Nico diyorum.

  11. MuhammedAlonso avatarı
    MuhammedAlonso

    Bakın bu bir DRAM dır merco seni niye alırki

  12. MichaelJackson [RedBull RB12] avatarı
    MichaelJackson [RedBull RB12]

    Karakteri iyi olan bir pilot ama aynı zamanda malesef kaybeden bir pilot.Bu yıl da isteneni veremeyecek gibi gözüküyor.Kötü bir durum gerçekten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir