Vettel “Yarın Mercedes’e Daha Yakın Olacağız”

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, yarışta Mercedes’lere daha yakın olmayı bekliyor.

Alman pilot son bölümde yalnızca bir tur attı ve günü üçüncü sırada tamamladı. Mercedes’ler ise yine 1-2 oldular.

Vettel sıralamaların aksine daha yakın bir Avustralya GP bekliyor.

“Hayal kırıklığı yaşadığımızı söyleyemem. Daha önce defalarca öna doğru bir adım attığımızı söyledik. Mercedes sıralamalarda çok üstün. Yarın daha iyi olmalıyız”

“Seansa en iyi durumda başlamadım. Ritmi bulmak zorundaydım. Dakikalar ilerledikçe işler daha iyi hale geldik. Sonuçtan memnunduk. Yarın için lastik saklamaya karar verdik”

“Elbette ilk eli kaybettik. Yine de yarıştan umutluyuz. Uzun bir sezon var ve aracımızda ciddi bir potansiyel görüyoruz.”

“Şuanda ikinci çizgide üçüncü ve drdüncü sıradayız. Bu bir başarı olarak kabul edilebilir. Takım çok çalışıyor ve önümüzde kocaman bir sezon var”


Yorumlar

“Vettel “Yarın Mercedes’e Daha Yakın Olacağız”” için 13 yanıt

  1. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

    Yakın olmaktan bıkmadın mı dostum.Atak yapacak hız lazım sonun Alonso gibi olack

  2. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Uğraşmayın la biz mühürcülerle. Daha yarış yarın. Maranello’dan yiğitler çıkacak gelecek. Arada böyle espirili yorumlara ve rekabete ihtiyacımız var. Ferrari’nin düzelmesi gerçekten önemli arkadaşlar. Hani bazen çok iddialı konuşuyoruz bazı arkadaşlarımız çok heyecanlı ama kızmamak lazım. Onlarla alay edip küçük düşürücü yazılar olduğunda bu sefer tepki sert olabiliyor gerek yok. Herkes kendi adamı nerde ona bakmalı. Ferrari kaybedince kazanan sadece Mercedes. Mercedes kazanınca kimse kazanmıyor onlardan başka. Bizim pilot ve takımımıza fayda yok o yüzden oturup anlamsızca duruma sevinmemeli. İnşallah yarın Vettelin dediği gibi yakın oluruz 🙂

  3. Yarışta daha yakın olacaklardır. Açıkçası Mercedes sıralamalarda anlamsız derecede hızlı. Kimileri yakıt akış sensörünü bir şekilde kandırmayı başardıklarını iddia ediyor. Bu şekilde tek turda 100 kg/saat sınırını aşabiliyor olabilirler. Yarışta herkeste eşit yakıt olduğu için daha yavaş kalıyor olabilirler. Bir diğer seçenek de ERS’den tek turda anormal derecede fazla istifade edebilmeleri. 2. ve 3. sektörlerde Ferrari’den daha hızlı olmalarının sebebi bu olabilir. Sanırım bu seçenekte tek katakulli diğer Mercedes motorlu araçların bunu yapamıyor oluşu.

    Ben rekabet adına çok da karamsar değilim. Ferrari olabilecek en zayıf haliyle 0.8 saniye fark yedi. Pist sevmedikleri bir pist, güncelleme yapılmadan ilk haliyle yarışılan bir araç, son hakkın kullanılmaması vb. Dayanıklılık sorunu çıkmasın diye tam güçte gitmemiş bile olabilirler. Yarın kafa kafaya oynarlarsa şaşırmam açıkçası. Ama Mercedes yine 1-2 bitirecektir bence.

    1. Beyefendi, arkadaş kendince yorum yapmış keşke aynı uslupla sizde kendinizce bir kaç kelam etseydiniz de sizinde görüşlerinizi okusaydık, saçma sapan sokak ağzı yorumlarınızı okumak zorunda kalmasaydık. Edep güzel bir şey herkeste ne yazık ki bulunmuyor sizde haklısınız, yormayın kendinizi.

      1. Ayrıca murdar değil mundar, sarı değil darı ambarı. Neresinden tutsam elimde kalıyor yazınız.

  4. Hasan YALÇINKAYA avatarı
    Hasan YALÇINKAYA

    Geçen seneki sıralama farkı 1.4 sn ortada ciddi ilerleme var bunu görmezden gelmeyin en iyi turdan 0,8 sn kötü ikinci Hakkını denese 0,5 veya 0,4 olabilirdi yarış için ben asla umutsuz değilim

  5. Altınızdaki arabanın alabileceği en iyi sonuç üçüncülük (teknik arıza-kaza vs. olmazsa). Alışsan iyi edersin Sebastian. Fernando senin arkanda ikinci olmaktan bıktığı için gitti o takımdan…

  6. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    Testlerde yarış simülasyonunda ve uzun sürüşlerde ferrariyle mercedes farkı cok daha yakındı o yüzden bende yarışda ferrarinin kazanamayacağını düşünsem bile daha yakın olacağını bekliyorum.

  7. Hızlı araç her zaman hızlıdır.Yarın yine mercolar kaza vs.olmazsa kazanacaktır.Vettel gaz alma açıklaması yapmış.Ancak ortada çok gaz var.

    1. Şafak Soysal avatarı
      Şafak Soysal

      Gelmiş geçmiş en sade, en net ve en çok şey anlatan yorum seçiyorum bunu sitedeki 🙂

      1. Ben de seni pikaçu seçiyorum. 🙂

  8. ForzaFerrari avatarı

    S.Vettel: ‘We are getting better, tomorrow we should be a bit closer’
    ”a bit” yani 30 sn farkla değil de 20 sn farkla biticek o zaman bu yarış.Ne kadar mutlu olduk anlatamam.Hayal kırıklığının başkenti Maranello.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir