Vettel: "Özür Dilemem Gereken Bir Şey Yok"

yazar:

kategori:

Kanada’da soruları cevaplandıran Vettel “Olan oldu bu yüzden diyecek çok şey yok.”

“Olanlara bir çok açıdan bakabilirsiniz ve şu anda yaşananları değiştiremezsiniz bu yüzden geriye baktığımda düşündüğümde yine farklı yapmazdım diye düşünüyorum.”

“Bizim için olanlar çok kötüydü çünkü Mclaren’e özel bir hediye verdik. Yaşananlara dışarıdan, araç üstü kameralardan, bir çok yerden bakabilirsiniz ve herkes farklı düşünceye sahip olmakta haklı.” dedi.

Vettel’e böyle söylemesinin ardından Webber’i mi suçladığı sorulduğunda “Öyle bir şey demedim, dedim mi?” dedi.

Daha önceden, ayarış içerisinde Lewis Hamilton gibi gresif hareketlerde bulunan pilotları eleştiren Vettel “Eğer benim araç üstü kamerama bakarsanız bana göre agresif bir şey göremezsiniz.” dedi.

Vettel konuşmasına şöyle devam etti: “Büyütülüş tarzıma göre ve şu anki hayatıma göre dürüstlük benim için çok önemlidir.”

“Takım garajında herkese sorabilirsiniz, eğer sıralamalarda hata yaparsam bunu ilk söyleyen ve suçumu kabullenen ben olurum.”

“Ben kendimi eleştiriye açığım ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Araçtan çıkıp, aracın zayıf olduğunu ve daha iyisini yapamadığımı söylemem.”

“Eğer bana göre bir şey doğru değilse, o zaman elimi kaldırır karşı dururum.”

“Bununla ilgili bir sorunum yok ve bu hayatta önemli bir şey, aksi takdirde bir gün olanlarla tekrar karşılaşırsınız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. özür dilemezsin tabiki, iyi şımardın bu ara, zaten ağzına vurmuş belli konuşmalarından, yakında havan söner, zaten webber de söndürmüştü ama hazımsızlığın onun birinciliğini engelledi, yakında keserler sesini aynen devam et sen

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    tabiki kimseye özür borçlu değil

  3. Araç üsttü görüntüleri bilmem ne kadar izledim ama kesinlikle söyleyebiliceğim Webber e bir galibiyet Red Bull a da bir duble borçlusun.

  4. Helal olsun bebek Schumi:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir