Webber: "Red Bull'a Karşı Kötü Bir Duygu Yok"

yazar:

kategori:

Webber “Bu takımda tamamen rahatım. Eğer adil olmadığını düşünseydim takımda kalmazdım. Bu konuda endişem yok.” dedi.

Türkiye’de Vettel ile yaşanan kazanın hemen ardından takım yetkililerinden gelen açıklamada, Webber suçlu gösterilmiş ancak daha sonra Webber’le anlaşmanın yenilendiği duyurulmuştu.

Webber “Takım mümkün olduğu kadar sıkı mücadele etmem için harika fırsat veriyor.Tüm parçaları üretiyoruz, piste gelip yarışıyoruz.”

“Mühendisler oldukça açık. Yapabileceğim en iyi şey, bulmuş olduğum momentumu devam ettirmek olacaktır.”

“İstediğimiz son şey ise arkadaş savaşıdır. Büyük rekabet var ve Mclaren Türkiye’de çok güçlüydü. Önümüzdeki 2 yarışta da güçlü olacaklarını düşünüyorum ancak biz mücadeleye hazırız.”

“Bu konuda rahatım ve takımdaki herkes bu konunun üstesinden gelir.” dedi.

Webber, Türkiye’de yaşanan olayın benzerinin yaşanmaması için çalışacaklarını söyledi.

Webber “Sebastian ile konuştuk. Onun kendince fikri var, benim de.”

“Bir daha böyle bir şey olursa farklı davranmaya çalışacağımızı garantileyebilirim ancak çok büyük oranda değil çünkü yarışmamız lazım.”

“Tüm taraftarlar, Red Bull’a bizim yarışmamıza izin verdiği için şapka çıkarması lazım. Adil bir şekilde yarışmamız arasında iyi çizgi var ve Türkiye hava koridoruna girip mücadele etmemizi sağlayan bir pistti ve olanlar oldu.” dedi.

Kanada için konuşan Webber “Her yarışı kazanmayı ve her yarışın daha kolay olacağını hayal edersiniz.”

“Ancak her şeyin sonsuz olmayacağını kabul ettim ve sonucu pek istemeyeceğimiz gibi olan yarışlar olabilir. Kanada da öyle olabilir ve insanlar, Türkiye’de yaşananlardan dolayı Red Bull’un kaybettiğini söylüyorlar. Ancak durum böyle değil çünkü buraya geldik ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

“Sürekli zorlamaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

  1. Elle tutulur bir şey yapması için illa şampiyon olmasına gerek yok. Heidfeld de şampiyon olamadı, Webber de. Ancak bu 2 elemanın pilotajına kimse laf edemez. Aslında kalitesine de…

    Elle tutulur şey mi istiyorsun? Minardi ile ilk yarışında puan alması var. Aynı sezonda bir de 8.lik alması var (eğer 2007de uygulanan sistem olsaydı bir puan daha alacaktı). Jaguar kariyeri var…

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    şampiyona boyunca Türkiye'deki kazadan dolayısıyla Türkiye'den bahsedilecek 🙂

    ve Webbercim senin yaşına gelmiş olsam ve elle tutulur bişey yapmamış olduğum halde RedBull benimlede 1 sene daha devam etmek istese bende kötü bi duygu hissetmem 😉

    arkadaşlar bu arada Kanada yarışını TRT3'ten izleyeceğiz dünya kupası sebebiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir