Raikkonen, Lastik Isıtma Problemi Yaşamış

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Avustralya GP sıralama turlarında lastik ısıtma konusunda problem yaşadığını söyledi.

Fin pilot sıralama turlarında 4. oldu ve Sebastian Vettel’in gerisinde kaldı.

Raikkonen “Takım için iyi bir sıralama turları oldu. Hiçbir ciddi sorun yoktu. Trafik neredeyse hiç yoktu. Mümkün herşeyi yaptık ama yeni kurallara alışmak ilk seferinde biraz zordur”

“Ön lastikleri ısıtma konusunda küçük sorunlar yaşadım. Bu nedenle ilk üç virajda zaman kaybettim. Durum giderek daha iyi hale geldi ama yarın için lastik korumayı tercih ettik. Bu bize yarış içi yardım eder mi? bekleyip görelim” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen, Lastik Isıtma Problemi Yaşamış” için 9 yanıt

  1. Bu Alonso cu arkadaşlar her fırsatta kimi ye laf söylemek ayıp degilmi. Önce kendi pilotunuza bakın ilk ona girsin önce. Mercedesin ……. girmeyin. Anladınız siz onu. Sanırsıniz mercedes taraftarı bunlar. Kendi pilotu bu kadar pert ken bu kadar konuşmak pes vallahi.

    1. Sırf senin için alttaki yorumları okudum birtane alansoyu tutan arkadaş var. 😉

      1. Bu habere takılma kardes genel olarak kast ettim ben takip et göreceksin

  2. SchumacherFerrari avatarı
    SchumacherFerrari

    Lastik ısıtma sorunu, araçta yeteri kadar downforce olmadığını gösteriyor eğer olsaydı lastiklerdeki sürtünme kuvveti daha fazla olurdu ısıda haliyle artardı diye düşünüyorum ama düşük ısıdan dolayı ferraride aşınma daha az olursa bir avantaj sağlayabilir. Yarının hava sıcaklığı da önemli bir etken.

  3. Şafak Soysal avatarı
    Şafak Soysal

    Ferrari’nin motor olarak eşitliği yakaladığını düşünüyorum. Kaybedilen aerodinami. Ama Mercedes’e karşı en güçlü el bence lastik kullanımında. Mercedes yarın sorun yaşarsa şaşırmam.

  4. lastik ısıtman hiçbir zaman iyi olmadı be rai artık nasıl yapamıyorsan bende anlamıyorum. Demek ki sende bir sıkıntı var. Vettel i sıralamalarda çok geçmeni beklemiyorum zaten adam Hamilton ile beraber en iyi sıralama atan pilotlardan ama yarışlarda geçmen gerekir yarı yarıya bile olsa iyi olur senin için.

  5. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    hayret o d***** gibi arabada değilmiydi lastik ısıtma problemi ne oldu şimdi tüh

  6. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    Önemli olan yarış performansı yarın herşey belli olacak.

  7. sorun yaşadığı belliydi zaten ama bu lastik ısıtma işini çözmesi lazım. Bahane üretme faslı bitti rai senden yarın podyum bekliyoruzz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir