Alonso: "Şampiyonluk Hâlâ Mümkün"

yazar:

kategori:

Alonso “Şampiyonluk mücadelesi için iyi konumda olduğumuzu düşünüyorum. Bu sene bazı yarışlarımız diğerlerinden daha iyiydi, iniş ve çıkışlarımız oldu. Ancak kazandığımızda çok yukarıda olmamız ya da kötü performans gösterdiğimizde çok aşağılarda olmamamız gerekiyor.”

“Şampiyona boyunca istikrarlı olmalıyız. Tüm şampiyona boyunca odaklanmış olmalıyız. Uzun olduğunu biliyoruz ancak şampiyonada puan açısından tepedekilerin ortasındayız. Orada kalmamız, odaklanmamız lazım ve bizim için bazı iyi yarışlar da olacak. Bunlardan avantaj sağlamalıyız.”

“Performansımız gittikçe daha iyi olacak. Bu harika bir takım. Bu, normalde diğerlerinden daha hızlı gelişen bir takım bu yüzden Abu Dhabi’ye kadar mücadelenin içerisinde olacağımıza şüphem yok.” dedi.

 

 

 

 


Yorumlar

  1. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    "kazanmak için çok yukarıda olmak ya da kötü olmak için çok düşük seviyede olmak "

    ups?

  2. elif çivici avatarı

    Evet en hızlı gelişen takım Mclaren,Ferrari de gelişme konusunda gayet iyi bir takım ama son zamanlarda gelişme çalışmalarının ters teptiğini görüyoruz,F kanalın yararlı olacagını düşünüyorlarsa yapsınlar biz bilemeyiz dataları ama aracın başka yerlerinden geri kaldıgımız da gün gibi ortada.Umalım ki öndekilerden bazıları duvara toslasın biz toslamayalım kaza maza Sc derken şansla birlikte podyum görelim,onun dışında normal şartlarda 5-6 savaşı veririz en iyi,çünkü Mercedes in de gerisinde gözüktük son yarışta.

  3. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    şampiyonluk mümkün ama f kanal sistemini bir kenara bırakmanız gerekiyor artık. yasaklanacak şeyin üzerinde çalışmak aptalca. bence ferrari'yi daha dengesiz yaptı gibi.. o sistem mclareninki gibi en baştan olmalıydı. bunu bırakıp başka yerlerden gelişim göstermeliler.

  4. En hizli gelisen takim Mclaren maalesef 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir