Button: "Lewis'i Yine Zorlayacağım"

yazar:

kategori:

Takımdan yapılan açıklamalarda da, telsiz konuşmalarında yanlış anlaşılma olduğu ve pilotlara takım emri verilmediği söylenmişti.

Bunu doğrulayan Button “Tamamen yanlış anlaşılma oldu. Orada yarışmak için vardım ve yanlış kelime seçildi.”

“Bana yakıt tasarrufu yapmam söylendi ve belli bir zaman verildi ve bu 1.31 sınırındaydı.”

“Bu 46. turda oldu ve ben onu 48. turda geçtim ve 1.30.85’li bir tur attım. Bu yüzden neredeyse 1.31’di ancak tam olarak tur zamanını yapamazsınız ve bir sonraki turum 1.31.9 oldu.”

“Bu yüzden ben onu geçmek için daha hızlı gitmiş değilim. Lewis neredeyse 1.33’lü bir derece yaptı ve bize verilenden 2 sn daha yavaştı.”

“Açıkçası birinci olmayı tercih ederdim ancak birinci olamıyorsanız takım arkadaşınla galibiyet mücadelesi vermek mücadele etmek en büyük şeydir.”

“Yarışta topladığımız verilere göre oldukça yakın yakıtla yarışı tamamladık. Ben daha 20. turda yakıt tasarrufuna geçtim ve Lewis’in de aynısını yaptığını düşünüyorum.”

“İyi bir mücadele oldu ve 8. virajda Lewis’in arkasına geldiğimde ona yaklaştığımı, onu geçmeye çalışacağımı biliyordu.” dedi.

Hamilton Türkiye’de kazandığı yarışın ardından sessiz kalmıştı ancak Button yarıştan çok keyif aldığını söyledi.

Button “Çok eğlendik, tekerlek tekerleğe mücadele ettik ve asla temas yaşamadık. Çok saygı duyduğum takım arkadaşımla olan bir mücadeleydi.”

“Bu yüzden keyifliydi ve Kanada’da da öyle olacak.”

“İyi bir hafta sonu geçirirsek aynı şekilde çalışacağız. Eğer her ikimiz de iyi iş çıkarırsak sıralamalarda yakın oluruz ve tekerlek tekerleğe mücadele olur.”

“Bunu görmek harika.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. Button`i tebrik etmek lazim, cunku Lewis`in gecis hamlesi bana gore fazla iyimserdi, virajin icindeydi ama frenaja gelindiginde Lewis hala Button`in arka lastigindeydi, Button viraji normal donse kesin bicecekti Lewis, ama Button efendilik yapip direksiyonu saga kirdi ve yavasladi..

  2. "Türkiye'de Sadece Yanlış Anlaşılma Oldu"
    Bu başlıkta ki yazdığım yorum bu haberi okuduktan sonra gereksiz kılıyor. Takımımdan özür diliyorum.

    Bu haber daha güzel çıkarmış gerçekleri. Lewis bana kalırsa konsantrasyonunu kaybetmiş yavaş giderken ve daha çok yavaşlamış olabilecek bişey örnekleri ralli de daha çok var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir