Hamilton: "Türkiye'de Sadece Yanlış Anlaşılma Oldu"

yazar:

kategori:

Hamilton ve Jenson Button, Red Bull pilotlarının aralarında kaza yapması ardından İstanbul Park’ta ilk iki sıraya yükselmişti.

Ama bundan hemen sonra Button, Hamlton’u geçmiş, ardından Hamilton da Button’u geçerken ikili, Red Bull pilotları gibi kaza yapmak üzereydi.

Bu durum, Hamilton’un mühendisinin telsizden Button’un kendilerini geçmeyeceğini söylemesi ile biraz daha karmaşık bir hal almıştı.

Hamilton, bu karmaşıklığın ve tartışmaların, McLaren’in Türkiye’de aldığı zaferi gölgede bırakmaması gerektiğine inanıyor.

Hamilton: “1-2 yaptığımızı unutmamalıyız. bu seneki ikinci dublemizdi.”

“Üzerine çalışmamız gereken şey sadece iletişim. Birbirimizle her zaman iletişimde olup anlamamız gerek.”

“Ama işte bu şekilde bir ilişki kurulur. İletişim üzerine çalışır, mümkün olan en iyi şekilde konunun anlaşılmasını sağlarsınız”

İngiliz pilot, McLaren’in hâlâ pilotlarına eşit şans tanıdığını ve mücade etmelerine izin verdiğini ekledi.

Hamilton: “Bizde takım emri yok. Elbette takımı desteklemek ve çok puan almak isteriz ama açıkçası her iki pilot da kazanmak istiyor. Bu yüzdne eğer karşınıza bir fırsat çıkarsa değerlendirirsiniz.”

“Ama riski tartmalı ve mümkün olduğunca hassas olmasınız”


Yorumlar

  1. burak bocek avatarı

    He tabi tabi can bundy bizde inandık.kendi takımın olunca nasılsa savunuyorsun devam böyle

  2. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    McLaren'in hâlâ pilotlarına eşit şans tanıdığını ve mücade etmelerine izin verdiğini ekledi.

    Hakkinen (uçan finli) istisnası hariç McLaren takım arkadaşına karşı koyabilen her pilota bu şansı vermiştir.

  3. ya arkadaş sizin de unutttuğunuz bir şey var hamilton da button onu geçerken işini kolaylaştırdı işinize gelen kısmını kullanıyorsunuz hamilton da o virajlarda çirkefleşebilir pozisyonunu riske edebilirdi button sorun etmiyor sizin derdiniz nedir button taraftarı mı olmaya karar verdiniz yoksa amacınız sadece eleştirmek mi? ilk virajda kaza kapan spin atan çok pilot oldu bizimkiler işlerini temiz yaptı sorun olmadı diye huzursuz mu oluyorsunuz? iğneyi buttonun eline verip git lewise sapla gibi saçma bir oyun geliştirmişsiniz
    çekemiyorsunuz bu çocuğu sanki pist üstünde sizi ezip geçiyor

  4. olaya objektif bakmak lazım f1ilyof1 unuttuğun bir şey var buttonda kaçmak zorunda değildi sende biliyorsun ama işine gelmiyor button kendini lewisi mc lareni kurtardı bu kadar basit.

  5. Vettel in atasğı temiz olsa ne olur ama Webber i geçmeden üstüne kırıyor kaza yapıyor.

    Hadi onu geçtik Lewis Button ı dışarıya atmak için hızlı girdi ben bunda bir sorun görmüyorum. Button aynısını Shumiye yapmadı ispanyada geçildi. Yapsaydı Shumide direksiyonu diğer tarafa kırmak zorunda kalıcaktı.

    Bilmeden eleştiri yapıyorsunuz çok komik oluyor.

  6. Button Lewis in moralini fena halde bozacak demedi demeyin.

  7. Bosversene Lewis, Button seni gectikten sonra resmen cildirdin ve viraja deli gibi daldin, Button efendilik yapip direksiyonu kirmasaydi bicmistin adami, Vettel`in atagi seninkinden nur alem nur daha temizdi. Bide kalkmis tavsiye veriyor ya 🙂

  8. Lewis e yakıt tasrrufu yap derken Button a dememeleri iletişim problemi gibi gözükmedi dışardan. Button nın mühendisi Button a gereken brifing i vermedi bana kalırsa yarışda.

    Martin daha dikkatli olmalı. Bir 2009 Australia vakası daha istemiyorum takımda.

    Lewis zaten süratli gitse geçmesi imkansızdı Button nın. Lastikleri iyi durumdaydı Lewis in bana kalırsa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir