Michael Schumacher Son Yarış İçin Heyecanlanıyor

yazar:

kategori:

Şampiyonluk mücadelelerine yabancı olmayan Michael Schumacher, Brezilya’daki sezonun son yarışını dört gözle bekliyor. 7 Dünya şampiyonluğu bulunan emekli Alman pilot, yarışı İnterlagos’a gidip de izlemek yerine evinde televizyon başında takip edecek.

Michael Schumacher: "Brezilya’daki Dünya şampiyonası finali, harika bir mücadele olacak. Bunun gibi pilotlar için gerilimli bir haftasonunu iyi hatılıyorum ve dürüst olmak gerekirse bu sefer yarışı evimde izliyor olmaktan oldukça mutluyum. Sadece bir taraftar olarak değil, daha fazlası. Bu yüzden bir pilot olarak bunun gibi büyük bir mücadele hayal edersiniz. Kimi ile takımımın kazanmasını diliyorum"

"Heyecan verici bir yarış olacağından eminim. Bütün yıl olduğu gibi, bence, oldukça ilgi çekici bir şampiyona. Takım içindeki bütün değişiklikler ve karşılaştığımız bazı teknik problemlere rağmen, daima rekabetçi ve istikrarlı olmamızdan dolayı mutluyum. Çocuklar harika bir iş çıkardı"

"Son yarışımda sürmemden beri tam bir yıl geçmiş oldu ve İnterlagos’taki o final günüme bakarak, benimle kalan bazı çok iyi hatıralarım var. Ama herşeyi hesaba katarak, önceden bir çok defa söylediğim gibi, ben ve ailem, bu günlerdeki hayatımızdan çok memnunuz"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir