Red Bull: "Hata Yapmadık, Mücadele Devam Edecek"

yazar:

kategori:

Kanada Grand Prix’si öncesinden konuşan Christian Horner, “Her iki pilotumuz da bunun takım ve kendileri için gerçekten kötü bir sonu olduğunu kabul etti ve ikisi de puanlar kaybetti.

“Ama pilotların birbirleriyle mücadele etmesine izin vermek bir hata mıydı? Öyle olduğunu düşünmüyorum. Eğer bir geçit töreni isteseydik start anından itibaren pilotlara pozisyonlarını korumalarını söylerdik. Ama Red Bull bu değil ve yarışların bu şekilde olması gerektiğine inanmıyoruz.”

“Bu yüzden, pilotlarımızın birbirleriyle yarışmalarına izin vermeye devam edeceğiz ama daha önce birçok kez benzer durumlarda yaptıkları gibi birbirlerine takım arkadaşı olarak saygı duymaları gerekecek.” diye konuştu.

Horner, Red Bull’un bu kazalardan ders aldığını ve bunun önemli olduğunda düşünüyor.

“Biz hâlâ genç bir takımız ama son beş yılda takımın kaydettiği ilerleme dikkate değer.”

“Önde yarışan iki otomobilinizin olması ve zafer için mücadele etmeleri bizim için oldukça zorlu ve arka planda fabrikada çok büyük çalışmalar oluyor. Takım olarak ya da bireysel olarak, ya da bir sürücü olarak her zaman yeni şeyler öğrenebilirsiniz.”


Yorumlar

  1. bu takımı sevmeye başladım rekabet zirvede bu olay mclaren yada ferraride olsa kıyamet kopartırlar belki bunlarda dışarı yansıtmıyor olabilir ama güzel açıklama gelmiş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir