Red Bull F-Kanal için Acele Etmiyor

yazar:

kategori:

Milton Keynes merkezli takım sistemi Türkiye’de serbest antrenmanlarda test etmişti ve bazı olumlu sonuçlar alınmasına rağmen sistemi yarışta kullanmama kararı almıştı.

Bu hafta sonu Kanada’da F-kanal konsepti çok büyük avantaj sağlayacak olsa da takım sistemi yine kullanmayı düşünmüyor ve sistemi sadece RB6’ya gerçekten fayda sağlayacaklarından emin olduklarında kullanacaklarını belirtiyorlar.

Takım patronu Christian Horner; “Sistemi kullanmaya başladığımızda tur zamanları açısından garantili bir fayda sağlayacağından emin olmak istiyoruz.”

“İstanbul’da şöyle bir denedik ve ilk işaretler gerçekten cesaret verici oldu. Ama sistemin yarışta kullanılmak için yeterli olduğunu hissetmedik. Bu yüzden Milton Keynes’deki çocuklar önümüzdeki yarışlarda sistemi kullanabilmemiz için çalışıyorlar.” diye açıklama yaptı.


Yorumlar

  1. bu sistemi kullanmamalarına rağmen hızlılar. tasarladıkları otomobil kim ne derse desin tasarım harikası. tüm rakipler saygı duyuyorlar ve klişeler yıkılıyor. üstün rekabet için güzel mühendislik çalışmalar çıkıyor.
    f1 mühendisliktir. bu özelliklerin ortaya çıkması en azından bana keyif veriyor.
    bu konuda mclaren ve redbull u tebrik etmek lazım. güzel bir çalışma yaptılar bu sezon.

  2. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    önümüzdeki sene zaten bu sistem kullanılmayacak. takımımıza çok fazla fayda sağladığı için iptal edilecek.

    aynı, en iyi kers sistemine bizim sahip olmamız ve rakiplerin bu gelişime ayak uyduramadıklarından ötürü iptal edilmesine benziyor.

    çift katmanlı difüzör de aynı akıbete uğrayacak.

  3. bu takımı sevmeye başladım rekabet zirvede bu olay mclaren yada ferraride olsa kıyamet kopartırlar belki bunlarda dışarı yansıtmıyor olabilir ama güzel açıklama gelmiş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir