Schumacher, Mercedes'in En Hızlı 3. Takım Olduğunu Düşünüyor

yazar:

kategori:

Michael Schumacher sabah seansını çok az farkla 2. sırada tamamlarken öğleden sonra Nico Rosberg öne çıktı ve 3. hızlı zamanı kaydetti.

Ancak Schumacher, Kanada’da ilk günün kendileri için pek de iyi geçtiğini düşünmüyor.

Schumacher “Bugünkü seanslarım biraz karışıktı. Sabah gelişim gösteriyorduk ancak günün sonuna doğru bazı sorunlarla karşılaştık ve bunları çözemedik.”

“Öğleden sonra temel hedefimiz lastikleri çalıştırmaktı. Henüz çok fazla lastik parçası düşmediği için pist oldukça kirli ve bu da lastiklerin zolrlanmasına neden oluyor ve herkes lastiklerde bozulma sorunu yaşıyor.”

“Eğer yağmur yağarsa pist yine kirli kalacak ve lastikleri, sert hamurlar dahil, sağlam tutmak çok zor olacak.”

“Sıralamada ne başaracağımız konusunda tahmin yapmak zor. Beklentim, buraya gelirken beklediğimiz gibi en iyi 3. takım olmak.” dedi.

Daha mutlu olan Nico Rosberg ise “Kaygan pist nedeniyle koşullar çok zor olsa da genel olarak gösterdiğimiz gelişimden memnunum.”

“Aracın daha iyi olması için bazı iyi ayar değişiklikleri yaptık ve lastiklerin performansını anlamak için çok çalıştık.”

“Yumuşak lastikler özellikle zordu ve bir çok takım gibi biz de biraz sorun yaşadık. Ancak genel olarak iyi bir başlangıç yaptık ve sıralama öncesinde çalışabileceğimiz iyi veriler topladık.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. Usta daha teknik konuşuyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir