Sutil, Kanada'da İyi Bir Sonuç Umuyor

yazar:

kategori:

Sutil “Bugün iyiydi. Sabah seansının sonunda küçük bir sorun yaşadım ve son turumu atamadım. Takım düzeltmek için iyi iş çıkardı ve öğleden sonra çok iyi bir seans geçirdik.”

“Türkiye’deki geç kalmanın ardından sonunda standart arka kanatla değişken arka kanat arasında bir karşılaştırma yapabildik ve F-kanalın farkın farkını görebildik.”

“Ayarlar üzerindeki çalışmalarımızın yanında lastik programımızı da başarıyla uyguladık. Pist yüzeyi takvimdeki en zayıf kalanlardan birisiydi ve yumuşak lastikleri kullanmak özellikle uzun sürüşlerde oldukça zordu. Tek turda çok iyi ancak uzun sürüşlerde lastik hemen bozuluyor.”

“Ancak bu herkes için aynı. Veriler üzerinde çalışacağız ve daha fazla sürüş olmasıyla umarım daha iyi yol tutuşu olur. Zamanlarımız oldukça iyi görünüyorlar ve ben de aracın içerisinde çok rahattım. Bu yüzden sıralamalarda iyi bir sonuç hedefliyorum.” dedi.

Vitantonio Liuzzi “Bugün çok olumluydu ve iyi bir başlangıç yaptık. İyi yönde ilerledik ve sıralamalar öncesinde çok fazla veri topladık. Her şey daha iyiydi ve ben de daha rahattım. Bu rahatlık da zamanlara yansıdı. Ancak pistte yol tutuşu olmadığı için zamanlar arasında karşılaştırma yapmak zor.”

“Genel olarak oldukça iyi görünüyoruz. Ayarlar bakımından ise her şey tam görünüyor. 2. seansta yumuşak lastikler ile temiz bir tur atamadım. İlginç bir hafta sonu olacak ve ilk günkü performansımızdan memnun olabiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir