Kanada GP ve Sıralamaları TRT3'te

yazar:

kategori:

Normalde TRT, Formula 1 yayınlarını TRT1 üzerinden veriyordu ancak Dünya Kupası’nın olması nedeniyle bir değişikliğe gidilmiş gibi görünüyor.

TRT’nin internet sitesindeki yayın akışına göre hem Kanada GP sıralamaları hem de yarışı TRT3’ten yayınlanacak.

TRT’nin sitesinen verilen uydu bilgileri:

PROGRAM ADI

KULLANILAN UYDU

DOWN-LINK FREKANSI
(Polarizasyon)

BİRLİKTE İLETİLEN
RADYO YAYINLARI

KAPSAMA ALANI

GEREKLİ ANTEN ÇAPI(cm)

BATI PAKET YAYINI (TRT-1, TRT-HABER, TRT-3, TRT-4/ÇOCUK, TRT-TÜRK, TRT-BELGESEL )

TÜRKSAT 2A (42ºE)
Tx=11 Batı kapsaması

11.919 MHz
(Vertical) SR=24444, FEC=3/4

Radyo-1, Radyo-2(TRT-FM), Radyo-3, Radyo-4, TRT-FM Avrupa, Radyo-6, Radyo-Nagme, Radyo-GAP, TRT-Türkü, TSR-Türkçe, VOT World, VOT East, VOT West

Türkiye-Avrupa

60-90


Yorumlar

  1. bide siteye yazmıslar formula 1 trt de ızlenır dıe …ızlenmez olarak degıstırsınler bundan sonra….:(

  2. kızılacak bir durum yok. sadece bu gunku programda istense trt1 den verılırdı yayın akısına bır bakarsanız.onları trt3 e kaydırabılırlerdı.
    13 Haz. Kanada, Montreal 19:00
    27 Haz. Avrupa, Valencia 15:00
    bunlar trt3 e gececek gibi gorunuyor.

    11 Tem.İngiltere, Silverstone 15:00 ile final macı cakısıyor bakalım gene trt3 e paslancakmı?
    64 Sun Jul 11, 2010 20:30

  3. Arkadaşlar kızmanıza gerek yok tek haklı eleştiri doğu paketinde TRT3 ün olmaması olabilir. TRT3 malum batı paketinde ve şifre koymaya mecburlar. Bu mecburiyet anlaşmadan kaynaklanıyor avrupadan izlenebiliyor çünki bu frekanslar. Doğu paketinin daha batıdan alınamadığını biliyorum. He bir güzellik yapıp bu yarış için şifre koymayabilirler ama koyarlarsa bu mecburiyetten ayrıca kaldırabileceklerini de sanmıyorum daha dünya kupasına çok var ve yine çakışacak FOM izin vermez şifresiz yayına.

  4. bendede rtl sıfrelı.nette astarada var gıbı seyler okudum ama beceremedım.yarın gene nete talım edıcez anlasılan.bu arada o yarıs zamanında trt1 de abuk subuk program koymuslar. mac olsa anlıcam….kotalı olanlara yazık degılmı?

  5. djarum birde veri hızıkaç söylersen RTL nin çok güzel olacak dostum.Bendeki RTL şifreli halen

  6. Ne yani yarın yarışları seyredemeyecekmiyiz.RTL de şifreli bu aralar off yaa ooofff.Alternatifi olan arkadaşlar buraya yazabilirlermi.İnternetim de kotalı nasıl yaparız acep yaaaa.:((

  7. yuh dıorum baska bısey demıorum bu trt ye gıttı eterı (cnn/turk)geldı beterı (trt)lanet olsun boyle 80 tane kanal ac şeşi beşi Allah nası bılıosa ole yapsın bı tane ulusal spor kanlaı yapma..sonra okay bey konusuo mıllet bu sporu bılmıo dıe..mıllete *** atıcanıza adam gıbı yarısları ızletın uydudan kapadı karasala gectım onuda kapadı lanet gıtsın bı hafta sonu yarıs zevkımız var onun ıcıne sıcıolar :SSSSSSS cok sınırlıyım televızyonu kıracaktım az daha…:(((( bırakın bu ısı trt

  8. faruk sapmaz avatarı

    teşekkürler power…trt nin yaptığı ahmaklığı senin sayende fazla hissetmiyoruz…

  9. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    power saolasın sayende izleyebiliyoruz

  10. trt3'ü internetten tam ekran izleyebilmek için media player'ı açın dosya menüsünden url aç deyin mms://95.0.159.138/TV3 adresini girin.

  11. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    şifre girdi bu adamlar deli edecekler beniii

  12. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    aşağıda verdiğim linkte şifre girmedi netten izleyebilirsiniz

  13. RTL frekanslarını verebilirmisiniz acaba

  14. şifre girdi. :@@@@

  15. arkadaşlar bende şifreli olacağını sanmıyorum. trt 1 i doğu yayınından takip ediyordum. fakat barcelona yarışında fırtına öncesi proğramından başlayarak batı yayınından bilmeyerek seyrettim. öğrendiğimde yarış bitmişti. sonra aynı şeyi monaco yarışında denedim ve yine şifresiz seyrettim.

    heee, bu arada tedbirimi tabiki alıyorum her ihtimale karşı 🙂 internet, ve karasal yayın işini şimdiden çözdüm.

    umarım güzel bi yarış olur.

  16. Doğu paketinde yani f1'in şifresiz olduğu pakette Trt 3 yerine avaz var.Eğer şifre koyacaklarsa yarış yayınında trt 3'ü o paketede koyablirler.İnşallah uğraştırmazlar bizi.

  17. Doğu paketinde yani f1'in şifresiz olduğu pakette Trt 3 yerine avaz var.Eğer şifre koyacaklarsa yarış yayınında trt 3'ü o paketede koyablirler.İnşallah uğraştırmazlar bizi.

  18. Alman RTL şifresiz frekans 11229 V

  19. Şifre gireceğini sanmıyorum. O kadar duyarsız olamazlar heralde. Ben kablodan izliyorum başlarda onda bile şifre giriyordu ama sonradan düzelttiler.

  20. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Aynen çok doğru soluyosun oturdugun yerde yerel yyın yoksa işin zor justin.tv den hd yayınları var oradan takip edebilirsiniz ama dns ayarlarını değistirin oyle baska turlu giremessiniz.Ben antremanları oyle takip ettim Euro Spor Live den takip edin.

  21. iyi güzelde şimdi trt1 in hem dogu hemde batı paketi vardı batı paketinde sifre olmasına ragmen dogu frekansında sifresiz izleyebiliyorduk ama trt3un batı frekansı var dogu malesef yok ve buyuk ihtimalle sifre girecek..sifreyi kırmamamız lazım..helpp!! 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir