Button, Hamilton'un Pol Turunu Övdü

yazar:

kategori:

Jenson Button, “Son seansta attığım turdan memnunum ama Lewis’e yetişemedim, o efsanevi bir tur attı. Buraya geldiği her hafta sonunda polü aldı ve bu pistte özel bir deneyime sahip.”

“Beşinci sıra gerçekten olmak istediğim yer değil ama elimden gelen her şeyi yaptım ve daha hızlı olamadım.”

“Son seansta takımların farklı lastikler kullandığını görmek güzeldi. Bu bu sezon ilk kez oluyor. İlginç bir start anı olacak. Red Bull hızlı turlarını sert lastiklerle attı. O lastikler daha hızlı ama bir noktada yumuşak lastiklere geçmek zorunda kalacaklar. Ve eğer ilk turlarda Lewis’in arkasında takılırlarsa zorluk yaşayacaklar.”

“Genel olarak iyi bir yarış olacağını düşünüyorum, eğlenceli ve izlenmeye değer bir yarış. Strateji de çok önemli olacak; lastik idaresi çok kritik. Bu yüzden tüm turlarda tam gaz gitmek en iyi yol olmayabilir.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. button da derecesini soft lastikle mi yaptı?

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    ah be button şu sıralama sorununu çözsen artık

  3. efendimayin  avatarı

    Tebrikler button bahane bulmamış yapamadım demiş açıkça pek duymadığımız sözler. Yarışta iyi gideceğini düşünüyorum. yumuşak sürüş tarzı fayda sağlar.

  4. Kurt puslu havayı sever

  5. işler karışırsa pusuda bekleyeceğim diyor:) bence yarışı kazanabilir.

  6. Hernekadar Lewis gibi turlar atamayacağını bilsemde usülen temenni olarak sendende böyle turlar bekliyoruz diyorum,ayrıca sözlerinden anlaşılıyorki yarında agresif olmayacaksın sessiz ve derinden gideceksin başkalarının hatalarından yada lastik bitirmelerinden faydalanmaya çalışıp önlere çıkmaya çalışacaksın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir