Massa: "Kusursuz Bir Tur Atamadım"

yazar:

kategori:

Yarışa yedinci sıradan başlayacak olan Felipe Massa, “Gerçekten zorlu ve mücadeleci bir sıralama oldu. Son seansta her tur daha hızlanıyordum ve en hızlı turum dördüncü turda geldi.”

“Yedinci sıradan kesinlikle memnun olamam ama en azından otomobilimiz Türkiye’de olduğundan daha rekabetçi. Kusursuz bir tur atamadığım için yazık oldu. Yoksa daha yukarılarda olabilirdim.”

“Sonlara doğru pist koşulları gelişmeye başladı ve birkaç pilot benden birazcık daha hızlı oldu. Yarın iyi bir start alıp iyi bir yarış çıkartmalıyız.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    alonso ispanya da da 4, sıradan kalktı ama gecilmedi buttona lewisi geciyordu nerdeyse startta yer kaybedeceğini ssanmıyorum aksıne redbullardn birini gecebilir:))))

  2. yarın starttan sonra ilk virajın ardından, yine alonso-massa ikilisini arka arkaya görebiliriz. kirli taraftan kalkan alonso button'a geçilebilir. temiz taraftan kalkan massa liuzzi'yi geçer. böylece 5 alonso-6 massa olarak çıkabilir ilk virajdan. sonrası da heyecanlı olabilir. bakalım görelim.

  3. daha iyi bir tur atıp 6. sırada olsan daha kötüydü. 5 olabilseydin başka tabi. startta yer kazanacağına kesin gözüyle bakıyorum. o cepte. önemli olan ilk turlarda mümkün oldukça yükselebilmek. burası geçişe gayet müsait bir pist.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir