Mclaren, Lastik Kararını Değerlendirmek İçin Yarış Sonucunu Bekleyecek

yazar:

kategori:

Hamilton, dün yumuşak lastiklerle daha hızlı tur atarak pole pozisyonunu kazandı ancak arkasında yer alan Red Bull sürücüleri sert lastiklerle yarışa başlayacaklar.

Whitmarsh “Lewis her iki lastikte de hızlıydı. Takımda bu konuda çok farklı düşünceler oldu ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu yarıştan sonra göreceğiz.”

“Kaçınılmaz olarak herkesin bir bölümde yumuşak lastikleri kullanması gerekecek ve sert lastiklerle başlayacak olanların 20-30 tur gittikten sonra yumuşak lastiklerle yarışı tamamlamalarının zor olacağını düşünüyorum.”

“Sert lastiklerle başlansa bile 2 pit yapmak gerekiyor ve ne olacağını göreceğiz. Eğer güvenlik aracı girerse bu karrları daha iyi ya da kötü hale getirebilir ancak ne olursa olsun yumuşak lastikleri kullanmak gerekiyordu. Kesinlikle kısa bir bölüm olacak ancak herkes kullanmak zorunda olacak. Biz de başta kullanmaya karar verdik.”

“Sert lastiklerle bile çok fazla ufalanma oluyor. Pilotlar, bu sene bir çok yarışta olduğu gibi sert lastiklerle çok uzun süre gidemeyecekler.” dedi.

 


Yorumlar

  1. TRT en kotu yerlerde reklam vermeye başladı ben bu kadar sacma bi reji gormedim. bir avuç f1den anlamaz insan mı ayarlıyor bu reklama aralıklarını ??? !!!!!!:@:@:@

  2. MagicAlonso avatarı

    bu sene ilk 2 pit göreceğiz gibi.buda yarışın çok daha stratejik ve heyecanlı geçmesini sağlayacak.bu pisti geçen sene bizden mahrum eden zihniyete ne diyeyim bilmiyorum

  3. umarım sorun çıkmaz yoksa polü almasak 3 olak derdim ya neyse lewis yeteri kadar fark açarsa sorun çıkmayabilir

  4. Sir Jack B.  avatarı

    Güvenlik aracı tüm stratejileri karıştıracaktır. Kimin doğru kararı verdiği yarışın gidişatına göre belli olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir