Buemi: "Gerçek Savaşçı Schumacher'i Geçmek Zordu"

yazar:

kategori:

Toro Rosso pilotu böylece bu sezon en iyi sonucunu kazanmış oldu.

Buemi “4 puan birden kazandığım için süper mutluyum çünkü bu kadarını beklemiyorduk.”

“Takım mükemmel bir iş çıkardı. Özellikle pit stoplar süperdi ve stratejimiz tam olarak çalıştı. Bazı mücadelelerden, özellikle de zor olan Schumacher’i geçişten keyif aldım çünkü aynı lastiklerde olsak bile, onun benden yaşlı olması ve gerçek savaşçı olması geçişi zorlaştırdı.”

“Bunun yanında yarışı bir tur lider götürmekten keyif aldım. Çok hoştu. Umarım sezon benim için artık başlamıştır çünkü şu ana kadar pek şanslı değildim. Takımım da çok sıkı çalışıyor.”

“Bugün normal bir yarış çıkarmak çok daha iyi hissettirdi. 8. olduk, bir tur lider gittik ve Michael’i geçtik. Nasıl bir gün ama!” dedi.


Yorumlar

  1. _bianconera_  avatarı

    Schumi nin yarış boyunca yaptıklarını bende hoş karşılamıyorum ama buemi gibi pilotların da Schumi yi geçmek zor ve keyifliydi demesi de komik. Çünkü Schumi hiçbir şey yapamadı ki 45-50. turlardan itibaren Buemi Schumiyi yakalar yakalamaz geçti hiç uğraştırmadı ki Schumi. Çünkü yapacak birşeyi de yoktu zaten sorun yaşadığı apaçık ortada…

  2. Schumi her zamanki gibiydi, ekstra bir şey yoktu, biraz fazla savunma yaptı o kadar. Sanırım alışık olmadığımız tarafı bu. Çirkeflikle alakası yok bence bunun. Onun yerinde kim olursa olsun aynısını yapardı.

  3. Gerçek savaşçı olabilir ancak bu yarıştı Schumiyi o kadar sevmeme rağmen , çirkef schumiyi izlemiş olduk arakdaşlar xD

  4. Bu nasıl bir strateji akıl mantık almıyor. Millet süper yumuşak lastiklerle 10 tur gidemiyor(hamilton 7, Jenson 6, Alonso 7). Takım tutturdu 37 tur boyunca Schumachere süper yumuşak lastikleri kulandırtı ya da Schumacher kendisi kullandı. Her neyse kimin kararıysa hiç bir halttan anlamadığı kesin. Bir iki puan alacağız diye adamı pite almayıp bitmiş lastiklerle millete madara ettiler. Sıradan bir F1 izleyicisi olarak zaman tablosunda Schuminin zaman kaybettiğini ben görebiliyorsam hem de öyle böyle değil tur başına 3-4 sn ve de Mercedes takımı göremiyorsa çok acıklı bir durumdalar demektir.

  5. ya yarışı ızledıgımızde kesınlıkle sunu soyleyebılırım schumacher en kotu ıhtımalle kazanabılecegı 6. lıgı cok gereksız bır zorlama ve yaptıgı temastan sonrakı kanat degısıklıgınden sonra puan bıle alamadı onun seytanı sekıllerde rakıplerını zorlayıp eskı kotu anılarına bır ıkı ekleme daha yapabılrdı bu yarısta bunları gormek te guzel ama buemının cıkıpta schumacher ı gecmek guzeldı demesı hoş degıl tabı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir