Vettel: "Aracımız İyi, Paniğe Gerek Yok"

yazar:

kategori:

Vettel “İlk pitlere lider olarak girip dördüncü sırada çıktığım işin şaşkınım. Beklediğimiz her şey oldu. Diğerleri temiz lastik için erken geldiler.”

“Normalde trafik içerisinde çıktıkları için yarışlarının bitmesi gerekirdi ancak bu olmadı. Bunun dışında yarışın yarısında vites kutusu sorunu yaşadım ve bu yavaşlamam anlamına geldi.”

“Bunun yanında tur yiyen araçlar yüzünden 2 turda Jenson’a karşı 0.6 sn kaybettim bu yüzden podyum mücadelesi veremedim.”

“Ancak bu pozisyonları da almak iyiydi. Buraya gelirken favori değildik ancak yine de iyi bir performansa sahiptik ve bununla bazılarını şaşırttık.”

“Yarış çözümlenirken gerçek performansımızı gösteremedik ancak yine de performansımız umut veriyor.”

“Şu anda tepede yakın mücadele var ve her şeyin bir anda değişebileceğini gördük. Panik yapmanın gereği yok, çok iyi bir aracımız var ve artık Valencia’ya bakıyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    bir çaylağın yapabileceği en iyi sürüş diyelim.
    yakın zamandaki en büyük kasaptır kendisi geçen sene kısmen ve bu sene de aracın mükemmelliğiyle kendini çok büyük bir pilot sanan bir çaylak.
    geçtiğimiz seneki difizör kaymağı gibi..

    seneye kersli araçlarda görürüm sizi

  2. Bence de araç iyi bir de sorun yaşamayıp potansiyelin tamamını kullansanız daha iyi olacak. Bu araçla bu sene her iki şampiyonluğu da kazanmazsanız yazıklar olsun size diyeceğim.

  3. o araçla bu puan olmanızdan utanç duymalısın bence

  4. efendimayin  avatarı

    Ya bu adamın sorun yaşamadığı bir yarış varmı acaba bu sene?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir