Rosberg: "Alabileceğimizin En İyisini Aldık"

yazar:

kategori:

Nico Rosberg – 6: “Altıncılık bugün alabileceğimiz en iyi sonuçtu muhtemelen. Bu yüzden memnunum. Dünkü kötü sıralama sonucunun ardından zor bir hafta sonuydu, lastikler düzgün çalışmıyordu ve bugün de ilk turda şanssızdım. Önümdeki kaos nedeniyle çok fazla yer kaybettim.”

“Ama onun ardından bazı iyi geçişler yaptım ve hızlandık, pozisyon kasandık. Harika bir stratejimiz vardı ama lastik idaresi gerçekten çok zordu. Aşınmayı yavaşlatmak için çok dikkatli sürüş yaptım ama aynalardan bakıyordum ve lastikler gerçekten kötüye gidiyordu hep.”

“Çok şükür ki sert lastikler ikinci pit stoptan sonra iyiydi ve altıncı sırada tamamlamayı başardık. bu da beni pilotlar şampiyonasında altıncı sıraya çıkarttı.”

 


Yorumlar

  1. Çok ama çok talihliydi bu yarışta.

  2. önceki yarışlarda hızımızı istanbul parkta defans gücümüzü canada da Gerilerden tırmanma güzümüzü gösterdik.
    5.olamazdık zaten en iyi sonucu aldık.1.turda massa-liuzzi teması bize tam 5 sıra kaybettirdi bir ara 16.lığa kadar düştük.stratejimiz iyiydi bravo rosberg çok iyi işti adamım.

  3. Rosberg iyi sürdü bugün kazalarada karısmayarak dogru stratejiyle iyi bir iş çıkardı.Zaten mercedesin alabilecegi en iyi derece 6lıktır.onuda aldı rosberg.

  4. Yok yani Mercedesin Williamstan daha kötü olduğunu kastetmedim, gel gör ki çok da ahım şahım bir üstünlüğü de yok. Nico Mercedese imza atarken hedefinin bu sezon için şampiyonluk olduğunu söylemişti. Şu anda Mercedesin aracı bırak şampiyonluk için (takımlarda) dördüncülük için bile yeterli olduğundan şüpheliyim.

  5. mercedes williams dan daha iyi durumda artı olarak iyi bir motor gücüne sahipler. şaşiyi gelcek sene geliştirdilermi ilk sıralara oynayacaklardır. mercedes şanstır rosberg için

  6. Bu adama da üzülüyorum bazen. Adam ne umarak Mercedese geldi ne buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir