Massa: "Ne Varsa Benim Başıma Geldi"

yazar:

kategori:

Daha yarışın ilk virajında kazaya karışan Massa, son anda da Schumacher’le yaşadığı olayın ardından ancak 15. olabildi.

Massa “Korkunç bir yarıştı, her şey benim başıma geldi. İlk virajda yaşadığım kaza zirve mücadelesinden beni alıkoydu.”

“Çok iyi bir kalkış yaptım ancak bir anda kendimi bana dokunan Liuzzi ve Button arasında sandviç olmuş şekilde buldum ve gerisini biliyorsunuz.”

“Utançverici bir durum ancak bunlar olabiliyor. Araç bugün çok iyiydi ve genelde sıralamalara göre yarışta iyi oluyoruz. Ancak sürekli trafiğin ortasında kaldım ve tam puanlara gelmiştim ki Michael’le başka bir temas yaşadık ve bu az da olan puan şansını kaybettirdi.”

“Valencia’da daha iyi olmayı umuyorum çünkü F10’da güncellemeler olacak ve o zaman zirve mücadelesi vermeyi umuyorum.” dedi.

Takım patronu Stefano Domenicali “Sonuç üzücü çünkü bu hafta sonu gösterdiğimiz performansa göre sonuçlar alamadık. Harika bir yarış çıkaran ve kazanabilecek olan Fernando için bazı şeyler lehine çalışmadı. Yarışta bunlar olabilir ancak yine de bu, durumu daha az üzücü yapmıyor.”

“Felipe, özellikle Montreal’de çok şassız görünüyor çünkü her zaman bir şeyler oluyor. Bir pilotun kendi hatası dışında iki kez aracın burnunu değiştirmesi pek sık rastlanan bir şey değildir. Kötüydü çünkü o da aracın potansiyelini gösterdi. Bu hafta sonu en iyi şey zaten tekrar üst sıralar için mücadele edebildiğimizi görmekti.

“Artık mümkün olduğu kadar fazla F10’u geliştirmeye zorlamak zorundayız. Valencia’da bazı önemli güncellemelerimiz olacak ancak ardından aracı sezon sonuna kadar mücadele için geliştirmeyi sürdürmeliyiz.”

“Pilotlar şampiyonası hâla çok açık. Takımlar şampiyonası biraz kötü görünse de her şey bir anda değişebilir.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    massa ya hak vermemek elde değil.

    umarım bütün sezon için hakkını kullanmıştır.

    bundan sonra keyif alacağı yarışlar çıkarır inşallah.

  2. cahit mısırlı avatarı
    cahit mısırlı

    massa doğru söylüyor başına gelmedik kalmadı..bunlar olmasaydı podyumda bile yer alma şansı vardı çünkü çok iyi kalmıştı..bi massa hayranı olarak bu duruma üzüldüm…ama bu yarışa şunu anladım artık eski agresif ve hızlı massaaaa geriiii döönnddüü!!!

  3. @FORZAJENSONMCLAREN

    arkadaşım zaten en iyisi dememiş ki en iyilerinden biri demiş. ki bencede gayet iyi bir yarış geçirdi sadece atak konusunda bi çekingenlik gördüm massa da yoksa herşey alonso içinde massa içinde güzeldi bence

  4. Larien Larien yok daha neler.Tamam iyi yarışıtı da abartma yani.Ondan daha iyiler vardı.

  5. @ luris verdim şukunu gene iyisin:)

  6. garry liseli beyler.

  7. Adam haklı, herşey üst üste geldi.
    Fakat ben Ferrari'nin dolayısıyla Massa'nın öncekilerden bir fark ortaya koyabildiğini göremedim. Massa performans olarak iyi durumda değil, bu yarışta da değildi ve bence B şasisine kadar da düzelmeyecek gibi geliyor. Massa'nın performans olarak çıtaya yaklaşması sıralama turlarıyla başlamalı. Sonuçta bugün iyi kastı ama Massa dönmüş değil malesef.

  8. Massa: "Ne Varsa Benim Başıma Geldi"

    Başlık zaten herşeyi söylüyor, durumu bundan daha iyi tasvir edecek yorum yapılamaz.

  9. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    forza felipe. bugün yaşadıkların harika mücadelene gölge düşürmesin. bence pistteki en iyi isimlerin başında sen geliyorsun bugün.

  10. senin performansın yeter. yemişim puanını. bugünkü sürüşünle podyumda olabilirdin. sağlık olsun. sen böyle sür canımı ye felipe. yine gözü kara yine agresif yine yılmadan.

  11. Herşeye rağmen harikaydın Massa. Mücadelen takdire şayandı. Geri gelişin sinyallerini verdin. Haydi şimdi sıra "ben geldim" demekte. Sabırsızlanıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir