2016 Avustralya GP Tahmin Sonuçları

yazar:

kategori:

TRF1.net 2016 Formula 1 Tahmin Oyununda Avustralya Grand Prix‘si tahminlerinin sonuçları belli oldu.

İlk yarışta en fazla puan toplayan isim 24 puanla “F60” olurken, 23 puanla “Kalender” ikinci, 22 puanla “musti1860” isimli kullanıcımız da üçüncü sırada. Podyuma çıkan üyelerimizi tebrik ediyoruz.

Avustralya GP sonuçlarını görmek için tıklayınız.

Bir sonraki yarış olan Bahreyn GP için tahminlerinizi de buradan yapabilirsiniz.


Yorumlar

“2016 Avustralya GP Tahmin Sonuçları” için 10 yanıt

  1. 17 puan iyi bir başlangıç 🙂

  2. Kayıtoldum hello mert falan yazıyor .ayrica çıkış yap vs.yazmasına rağmen tahmini girdiğimde you must be logged in yazıyor .Avustralya tahmininde de böyle olmuştu ben olmustur herhalde diyerek tekrar denemedim ve o tahminim de gözükmüyor.ilgilenebilirmisiniz ?

  3. “Sırası tam olmaksızın on doğru isim tahmin eden 15 puan, dokuz doğru isim tahmin eden 12 puan, sekiz doğru isim tahmin eden 10 puan, yedi doğru isim tahmin eden 8 puan, altı doğru isim tahmin eden 6 puan kazanır” maddesiyle ilgili puanlar neden eklenmedi

  4. Kırmızı bayrak çok bozdu be planları 😀

  5. SheriffBaris avatarı

    Ben tahmin oyununa katıldım hesaplarıma göre 24 puan almam gerekiyor ancak galiba kabul görmedi. Oylamaya katılırken tahminlerimizin sisteme kayıt olup olmadığı hakkında herhangi bir bilgi gelmiyor. Mesela ”kaydınız oluşturuldu” diye bir bildirim gelebilir. Aynı tahminimi birkaç kez yaptım ancak yine de kabul görmemiş. Haftaya Bahreyn GP var bu sorunu nasıl çözebiliriz?

    1. tahmin sayfasına girdiğinizde sağda üye girişi var ordan tekrar üye girişi yapıyorsunuz sonra tahminlerinizi yaptıktan kaydet’e tıklıyorsunuz kaydedildiğinden emin olmak için sayfanın üstüne bakın orda Your entry has been saved yazısını görüyorsanız tahminleriniz kaydedilmiştir.

      1. SheriffBaris avatarı

        Teşekkürler

  6. bende hata veriyo giriş yapılı ama giriş yap diyo

  7. Giriş yapma sorunu düzeldi mi?

  8. alo-official avatarı

    vaayy ikinci olmusum :))) acık konusayım 3. yada 4. sayfada aramaya hazırdım kendımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir