Ecclestone: Haas Ferrari’nin İkinci Takımı

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, Haas’ın başarısını pek önemsemiyor.

Haas henüz ilk yarışında Grosjean ile altıncı olmuş ve ilk puanlarını almayı başarmıştı.

Ancak Haas motor, şanzıman ve pek çok parçayı Ferrari’den aldığı için Ferrari’nin ikinci takımı olarak görülüyor.

Ecclestone “Aslında Haas aracını iyi gösteren ve iyi sonuçlar almasına neden olan şey Ferrari aracı kullanıyor olmaları. Haas Ferrari’nin ikinci takımı” dedi.


Yorumlar

“Ecclestone: Haas Ferrari’nin İkinci Takımı” için 15 yanıt

  1. Hem ağlıyorsun f1 e yeni takım bulmak için bulduğunu da yerden yere vuruyorsun. Sanki senin cebinden çıkıyor milyonlar adamlar bi yandan da ticaret yapıyorlar. Bi iş karlı değilse neden yapsinlar

  2. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Kural açığı. Değerlendiriyorlar oh mis. B takımı c takımı. Buyursunlar serbest kardeşim yapan yapsın. Yeter artık ya Ferrari yapınca batıyor millete

  3. Ayıp mı günah mı ikisi de değil bu kadar aymazlığın, günahın içinde kabahat bile değil 🙂 Hiç öyle kılıf mılıf derdi yok bernie de bak şaak diye söylüyor ne çekinicen ki..
    Toro Rosso sanki laaap diye üretmeye başladı 🙂 işin başında şasi modellemeyi bile Redbull kadrosunun desteğiyle yapıyorlardı Adrian’ın ikinci işiydi scuderia’a kavramsal tasarım. Öyle 0 dan felan da tesis kurup başlamadılar tekrar tekrar söylemeye gerek yok kimlerden neyi devraldıklarını. Helal olsun akıllıca oynuyorlar büyüyorlar diyelim force india yıllardır var bi ileri bi geri bi hal oldular battı batacak..

    Elimde birşey yok ama Haas’ın ileri ki bir hayali velhasıl hedefi bir amerikan grubunu isim yada üretimle çekmek olabilir. Bu ferrari alt takımlığına da aykırı olmayabilir FCA içeriği, çeşitlemesinden de birşey olabilir bilinmez şimdilik. Hani Alfa soruları, haberleri felan çıkıyor atarsın kafadan bir isim Alfa+Dodge yaparsın bi bileşke Ferrari de öğretir motor yapmayı al sana amerikan piyasası… gelsin paralar…

    Mesela motorlar değişse, ucuzlasa Toyota idaresi girsek mi girmesek miye girmeye başlasa ver amerikan piyasasının hakimi olarak Haas’a motor al sana ticaret.

    1. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

      Oh mis 🙂

  4. Ferrari-Haas, Mercedes-Manor, Red Bull-Toro Rosso. Eskiden Toro Rosso Red Bull’un kopyasıydı. Daha yeni yeni kendileri bir şeyler yapıyorlar. Manor desen Williams ve Mercedes’ten yardım alıyor. Lafa gelince sadece Haas yapıyor gibi söyleniyor.

    1. Toro Rosso ile Red Bull farklı motor kullanıyor.Adamlar bu yıl neredeyse yeni baştan araç yaptılar.
      Manor’un eti ne budu ne?Adamlarda para olsa iki tane çaylak paralı pilot yarıştırırlar mı?En azından motor parasını çıkarmaya çalışıyorlar.

  5. Zaten bildiğimiz bir şey emek 0. Al Ferrari’den parçaları al Dallara’dan şasiyi birleştir al sana Haas VF-16. Manor, Sauber gibi F1 ruhu olan takımların hakkını yiyorlar başka bir şey değil.

  6. Oha adama bak acik ve net koymus tavrini. Bu bunaga biraksalar f1 i sadece iyi seyler yaparda elinde degil bazi seyler. Mesela İlk yapacagi sey v8 leri geri getirmek.

  7. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

    Tek isteğim Mclaren ve Rbr’ye çok yakın olmaları.

      1. Akademik kariyerine daha iyi odaklanabilir de ondan ??

      2. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
        [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

        Toro Rosso ve ReddBull şasisi neden bu kadar iyi bi düşün 🙂

        1. Mantik yanlis bence 🙂

          1. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
            [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

            Sana göre yanlışsa bir şey diyemem 🙂

  8. Haas, F1’den başka Nascar’da da boy gösteren bir takım. Ferrari’den biri çıkıp Haas ikinci takımımız olacak pilot yetiştireceğiz vs vs. bir şeyler derse pekala deriz ama takımın adı da Team Red Horses felan değil. Haas bir gün büyük Ferrari ortaklığına son verip kendi ayakları üzerinde duracak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir