Webber, Antrenman Temposunu Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Mark Webber, Avustralya’daki 2. serbest antrenmanlar elde ettiği etkileyici 2.liğini önemsemiyor.

Red Bull pilotu, öğleden sonraki seansta sadece Lewis Hamilton tarafından geçildi ve 2. sırada yer aldı.

Avustralyalı pilot, bu performansını önemsemediğini söylemekte de çabuktu. Webber, elde ettiği derecelerin Red Bull’un gerçek formunu göstermediğini ifade etti.

Webber: "Cuma’yı bilirsiniz, çok fazla irdelememek gerektiğini bildiğimizi düşünüyorum. İstikrarı yakalamk kolay değildi ama araçtan oldukça memnunum. İyi bir iş çıkardık. Herhangi bir sorun yaşamadık ve sıralamalarda iyi sonuçlar almak için iyi bir durumdayız"

"İkinci en hızlı değiliz. Hâlâ arkadaki puanlar için mücadele ettiğimize inanıyorum. Ama yarının ne getireceğini göreceğiz."

Geçen sene dayanıklılık sorunlarından muzdarip olan Webber, takımın sorunları hallettiğinden emin olması gerektiğini söyledi.

Webber: "Dayanıklılık oranı, etkileyici ve diğer takımlardan daha iyi olduğumuzdan emin olmalıyız. Eğer eşit değilse, aradığımız en büyük şey bu"

"Tabii ki performans arıyorsunuz ama aracı aerodinamik olarak geliştirmek isteyeceğiz. Bugün, sıcak pist ve rüzgârlı hava koşullarında pilotlar için çok zordu, bir kaç viraj istikrar yakalamak açısından zorladı."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir