Raikkonen, Günün Ardından Pek Memnun Değil

yazar:

kategori:

Dünya şampiyonu Kimi aikkonen, Cuma günkü Avustralya serbest antrenmanlarındaki Ferrari’nin performansından memnun olmadığını söyledi.

Geçen sene Avustralya’da Ferrari ile ilk sıralamlarında ilk cebi alan Raikkonen, sabahki antrenman seansında ilk sırayı aldı ama öğleden sonra sadece 6. sırada yer alabildi.

Fin pilot, aracın hakimiyetinde sorunlar yaşadığını itiraf etmesiyle birlikte ikinci seansta Lewis Hamilton’un yaklaşık 1.5 saniye gerisinde yer aldı.

Raikkonen: "Antrenmanlardan çok memnun değilim. Bu sabah aracın ayarlarıyla ilgili bazı iyi şeyler bulduk ama öğleden sonra sorun yaşadık ve bu da, tur zamanlarına etki etti"

"Aracı nasıl geliştirebileceğimiz konusunda çalışmak için verileri dikkatlice incelemeliyiz. Eğer doğru ayarı bulabilirsek rekabetçi olamk için potansiyele sahip olduğumuzu gördük."

Takım arkadaşı Felipe Massa ise 3. hızlı isim olmasına rağmen pist dışına çıkması nedneiyle yumuşak lastikleri deneme fırsatını yakalayamadı"

Massa: "Herşeyi hesaba katarsak, sezonun bu başlangıcından memnunum. Yarışa doğru çalışabildik ve uzun bir sürüşte iyi bir tempoda sürebileceğimi düşünüyorum"

Pist dışına çıkmam nedeniyle yumuşak lastiklerin son takımını deneme şansım mümkün olmadı. Ama bu kesinlikle büyük bir sorun değil Sert lastikler çok istikrarlı. Diğer hamur ilk turda daha fazla tutunma sağlıyor ama sonrasında daha fazla bozuluyor"


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    inşallah hallederler sorunu.:S:S:S

  2. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    umarım çekişmeli bi yarış izleriz zefkli olsun rekabetçi olsun. ama kazanan mclaren olsun:)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir