Villeneuve “F1 Hollywood Gibi Olmaya Çalışmamalı”

yazar:

kategori:

1997 Formula 1 şampiyonu Jacques Villeneuve, spordaki mevcut karmaşanın patronların gösteriyi arttırma isteğinden kaynaklandığını söyledi.

Son yıllarda F1 izleme oranları gittikçe düşüyor ve bunu engellemek için F1 yöneticileri bazı çalışmalar ve değişiklikler yapıyorlar.

Bunlardan birisi bu sene spora dahil edilen eleme tarzı sıralama sistemi olmuştu.

Le Figaro’ya konuşan Villeneuve “Öncelikle şovu iyileştirmek istiyorsak yanlış yoldayız. F1’i X-Games ile eşit yapmaya çalışıyoruz. Tüm zamanını internette geçiren ve her 10 dakikada bir farklı şeyler beğenen gençler için bunlar yapılıyor.”

“Ancak bu şekilde asla F1 olmaz. Araçlar yarışta patlamazlar ya da 20 bin takla atmazlar. Ya da driftler falan yaparak 10 bin geçiş olmaz. Bu şekilde heyecanlar peşine düşmemeliyiz. Bu şekilde kararlar alındığı sürece F1 kendisini yok edecektir.”

“F1’in geçmişteki şaşalı günlerini döndürmeliyiz. Ancak yapay Hollywood gösterisi olmamalı.O yolda ilerlediğimiz sürece spor daha az çekici olur.” dedi.


Yorumlar

“Villeneuve “F1 Hollywood Gibi Olmaya Çalışmamalı”” için 2 yanıt

  1. O hollywood gösterisi gibi olmayan şaşalı günler mevcut sanayiye, şirketlere uymuyor artık problem de oradan çıkıyor. O yüzden isteyip dursak bile boş. Sundukları herşeyi yediğimiz itibarla bunu zaten değiştiremeyiz.

  2. aha dayıya sor avatarı
    aha dayıya sor

    adam gibi neyin nasıl olmasını istiyorsanız söyleyin o zaman. her çıkan bi f1 i eleştiriyor yok yanlış yolda yok f1 bu degil vs vs

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir