Vettel: "Panik İçin Neden Yok"

yazar:

kategori:

Red Bull Racing, sezona en güçlü takım olarak başladı ama karşılaştıkları dayanıklılık sorunları yanında Türkiye’de yaşanan kaza nedeniyle puan tablosunda McLaren’e liderlikleri teslim ettiler.

Bu sezon sürekli olarak dayanıklılık sorunlarıyla boğuşan, son olarak da Kanada’da vites kutusu problemi ile karşılaşan Vettel, Valensiya için olumlu bir ruh halinde.

Vettel: “Bu hafta sonuna girerken insanlar bize pek şans tanımıyordu, favori değildik.”

“En iyisi olmasa bile çok iyi bir yarış tempomuz vardı. Ama bunu, elimizdeki strateji ile gösteremedik, işler bizim istediğimiz gibi gitmedi.”

“Ama bu sporda işlerin ne kadar çabuk değişebileceğini görebiliyorsunuz. İki iyi yarışla geri dönüyor ya da kayboluyorsunuz. Eğer puanlamayı eski sisteme çevirseniz farkın çok büyük olmadığını görürsünüz. Fark, olduğundan büyük görünüyor.”

“Panik için bir neden olmadığını söyleyebilirim. Gelecek yarışı dört gözle bekliyoruz. Kendi adımıza yeni parçalarla bir adım atmayı bekliyoruz”

Red Bull Racing, Valensiya’ya götürmeyi planladığı parçaların, McLaren ve Ferrari’ye daha uygun olduğu düşünülen pistte kendilerine yardım etmesini umuyor.

Mark Webber, Kanada’da sıkıntı yaşamalarının tek nedeninin pistin karakteri olduğunu düşünüyor.

Webber: “Bu sadece bir defaya mahsus bir yarıştı. Her halde dünyanın sonu değil. Bizim için zor bir yer olmasını bekliyorduk ve düşündüğümüzden daha yakındık”

“Takvimdeki diğer birçok yarışı sabırsızlıkla bekliyoruz. Takım da şimdiye kadar çok iyi bir iş çıkardı”


Yorumlar

  1. resimde aynaları mı ayarlıyor vettel:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir