Ecclestone: İtalya GP’sine İhtiyacımız Yok

Bernie Ecclestone’a göre Formula 1 İtalya GP olmadan da yaşayabilir.

Monza’nın geleceği henüz belli olmuş değil ve İtalya GP’si için Mugello ve Imola gibi alternatif pistlerle görüşülüyor.

Ama Ecclestone İtalya GP’sinin de yapılmayabileceğini söyledi.

Ecclestone “Monza’nın bu yıl için sözleşmesi var ve böyle devam edecek”

“Sonraki yıllarda İtalya GP olacak mı asıl soru bu. Bir keresinde birisi bana Fransa olmadan Formula 1’in komik olacağını söyledi. Ama onlarsız hayatta kaldık”

“Takvimde 21 yarış var. Daha fazlasının olabileceğinden emin değilim. Şuanki sayı yeterli. Takımların bazıları bu sayıdan bile şikayetçi” dedi.


Yorumlar

“Ecclestone: İtalya GP’sine İhtiyacımız Yok” için 26 yanıt

  1. F1 hala yaşıyo sanıyo galiba

  2. F1’in bu hastalıklı yönetimden kurtulması gerekiyor. Pilotlar doğru bir açıklama yapmıştı. Para çok önemli evet ama spora zarar verecek kadar önemli olmamalı.

  3. Nirvana Racing avatarı
    Nirvana Racing

    Ya sen şaka mısın be adam?

  4. Magny Cours hala arar taraftar kişiliğim bu pisti, büyük şok olmuştu ama f1 dediğimiz olay sırası önemsiz olmak üzere ; italya fransa( monaco + magny course) almanya belçika brezilya japonya gibi ‘oldstyle’ pistlerde tarih kokan pistlerde daha bir anlamlı oluyor. Şu bunak gidene kadar bizim pilotlar dede olur ben size söyliyim

  5. Monza dan sonra da spa yı kaldırsın para verip reklamını yaptıran cadde pistlerinde kimsenin birbirini geçemediği pazar gezileri nide oturup kendi seyretsin

  6. Satacaksa satsın hisselerinide son 20 senenin içine eden rüşvetci bunaktan kurtulalım. Yahu Monza olmadan olmaz diyor. Yarın istediğin avantayı alamayınca Monaco önemli değil biz devam ederiz dersin sen.Bir taraftan sen bir taraftan V6 cılar BU F1 KABAK TADI VERMEYE BAßLADI. Ben ki sezonla yaşardım. Yarış sıralama günleri transa girerdim 4 sezondur topu topu 3 yarış seyretmemişimdir. Ne bu yahu. F1 in ali kıran baş keseni oldu herif. İstedigi ile istediği gibi oynuyor. Bu bizim buralardaki Mutullah Yolbulan amcamın hikayesine döndü. Mutullah amcam aabah evden çıkar iş yerine giderken çarşıda onu gören yalaka tayfası yüzüne amca günaydın der arkasından da sayar da söver. Ne cimriliğini ne parası kalır atılıp tutulmayan. Bu bernie yede f1 dekiler her röportajda o olmazsa olmaz der arkasındanda atıp tutarlat. Ne bu adam yahu çıkın bernie yanlış yapıyorsun diyecek cesareti gösterin. Adam alenen yüzkızartıcı suç işledi ceza almadı haysiyeti şerefi gram eksilmedi. Ben aynı şeyi yapsam alaman bpanka müdürüne rüşvet verip kredi alsam bu ortaya çıksa anamı satar babamı aldırırlar. Öle bi twpik atarlar ki ne zaman girdim hapse ne zaman 25 sene oldu geçti anlamam. Yazıklar olsun bu adamın ağzından çıkan her kelimeye tapanlara……. Şimdi bi satar hakları parayı cukka yapar ama o zamana kadar ne monza ne monaco kalır 2 singapur azerbaycan aeyreder geçeriz.

  7. Size “Maurizio F1’den anlamıyor” diyorum. Sonra kızıyorsunuz……D

  8. yagmurdenizsolmaz avatarı
    yagmurdenizsolmaz

    Avrupa olmaza F1 olmaz. Fransa gitti. Almanya gitti. İtalya da giderse ne kalacak geriye. Sıkıcı Macaristan ile Avusturya mı? İspanya ve İngiltere bir de Monako.

  9. 14Sulonso [MP4-31H] avatarı
    14Sulonso [MP4-31H]

    Monza çıksa değişen bir şey olmaz. Zaten çöküşte olan F1 çökmeye devam eder.

  10. M1CHAEL biz ermenistanami bagliyiz dedin sen? Ilk once bir tarih oku.

  11. Dene ve gör. 😀

  12. Bi ölmedi gitti bunak herif ya. Allah belani versin 😀

  13. Monza ya SPA ya Interlagos a ihtiyaç yok tabi ah keşke alayını bıraksan da ne oluyor görsek… petrol parası, arab entarisi hastası bunak 🙂 Bunlar yakın gelecekte çöktüğünde dımdızlak kalacak bizim ki bi denyonun ağzına bağlıydı düştü azerbaycanın ki küçücük ermenistana bağlı yarın öbür gün bulamazsın 🙂

    1. Azerbaycanın ki nasıl küçücük ermenistan’a bağlı onu anlayamadım, aydınlatırsan sevinirim.

      1. Çok çabuk gaza geliyor birileri arkadaşlar bu ülkede kasıt ve düşünmeme huy oldu malesef bu parti yüzünden. Herşeyde bir karşıtlık aranıyor tamam sorgulansın da bırakılsın artık hıyanet kafası 🙂
        Sizin altınıza yazıyorum diye cevab size değil ha aslında en makul sorgulamayı siz geçtiğinizden sizinki altına yazayım görmek isteyen de görsün madem diye düşündüm. 1 atlayan oldu dedim ayrı geçmiş sallamayayım altına 2. 3. ü görünce dedim şart oldu.. Herşeye de izahat geçilmez ki canım bu hayatta. 🙂

        “azerbaycanın ki küçücük ermenistana bağlı” neden? El cevap Bahreyn vakasını çok çabuk unutmuşuz. http://www.trf1.net/kose-yazilari/20912-bahreyn-gpsi-ve-formula-1-siyaseti.html
        Burası siyaset yeri değil ama girmek gerekiyor bazen hayatın realitesi. Tamamen bahreyn gp, olaylarla ertelenme, tartışmalar akla getirilerek bir an da yazıldı cümlenin o kısmı. Bunun bizden olan bu gardaşlığa karşıtlık ile ilgisi yok (show’larla aldatarak huzur, gelişmişlik gösteren toprağa zulüm şahsın konusu değil şimdi ki o getirilmedi akla:) )
        biz biliyoruz ki gerginlik devam ediyor velhasıl dangalak rus’un bir gazına bakar birileri için daha önce olduğu gibi F1’in bir hafta sonuna.. Hani ermenilerin bombacılığı da meşhurdur. Bunlar kalifiye insanlara sahip olmayan devletler görüşleri uğruna herşeyi yaparlar demek istedim.

        Velhasıl haber ilgisinde tarihi geçmişi olan batının iyilerini bırakıp bunlara, kastettiklerime herşey bağlanmaz diyorum.
        Mesela öyle bi pozisyon olsa da Belgium SPA’ya karşı İstanbul Park+Bakü GP deseler rahatlıkla olmasın bunlar SPA gidecekse derim. İşi o kadar damar dışında görüyorum.

        1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
          Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

          Bak sınav zamanı o kadar makale okuyup anladım ama gel gelelim senin şu yazını hiç anlamadım. Hayır velhasıl kısmından çok umutluydum ama o daha berbat çıktı,velhasıl derdin iyisi ölmeyüm hiç,yazının iyisi yazmayım hiç..

          1. sanırım demek istediği ermenistan rusların gazına gelip azerbağcana saldırırsa ya da gerginlik olursa baku gp iptal olur diyo

            1. İşte bu kadar basit. Akıllı adamın hali bir başka oluyor 🙂

            2. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
              Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

              Aşağıda yorum yapmış onun kine yazmıyım.çpk.çirkin bir.görüntü oluyor,size iltifat etmiş ama kendi de akıllı, mütevaziyse ayrı tabi.

        2. Üslübunuz bana karşı olmasa bile biraz aşağılayıcı ve hoş da değil. Sonuçta ne iş yaptığımı hangi partiyi desteklediğimi bilmiyorsunuz ayrıca tarih bilgimde öyle.. Bu söylediğiniz gayet aklıma geldi ancak işin içinde gözden kaçırdığım başka birşey mi var diye merak etmiştim. Yazılarınızı severek okuyan biri olarak hoş karşılamadım ancak yinede teşekkürler 🙂

          1. Yok yok size karşı değil. Cümlelerin içinde üslubunuza göre size yönelik olan kısım belli 🙂 sadece herkesle muhatap olmayayım tek seferde geçip gideyim dedim o yüzden size gibi görmeyin.
            Son parafta tekrar genel bir yorum ifade eder.
            Eh biz de mahlukattanız hata ile mükellefiz 🙂 yapabiliyoruz değil yapıyoruz malum.
            Sadece kalasça yaklaşılmasın istiyor insan, şiraze kayabiliyor. 🙂

    2. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      yazık.. Açımadım değil 🙁

  14. Evet F1, ItalyGP olmadan yaşar. Ama sen bu kafayla daha ne kadar yaşarsın, orası muamma.

  15. Olaya bu mantıkla bakarsan F1 daha çok batar. Hiçbir pist ya da takım gittiğinde F1 bitmez. Ama değer kaybede kaybede nereye kadar? Monza’yı da tutamıyorsak takvimde vay F1’in haline.

  16. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    Ferrari 4-5 yıl önce İtalya takvimden çıkarsa formula 1 den çekiliriz demişti sonra İtalya takvimde kaldı ? gerçi şimdi işler biraz değişti anlaşılan Ferrari bu olaylara hiç girmiyor. Galiba onlarda İtalya’nın olmasını ya da olmamasını pek önemsemiyorlar anlaşılan. Son olarak Monza takvimden çıkarsa hiçbir şey olmaz.

  17. İtalya tifosilerinin kalbinin attiğı ve ferrarinin yuvasi eğerki bir sekilde kalkıcak olursa takvimden sonuclari Fransa gibi olmayacagı açık Bay E. hayatta kalıcakları konusunda haklı evet ama kalıplaşmış seyirci kitlesinden kaybedicekleri sayı çok büyük olucak haberi yok zaten bu berbat dönemin üstüne ikonik monzanında takvimden kalkası korkunç olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir