“Formula 1’in Satış Bedeli Belirlendi”

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, Formula 1’in satış bedeli üzerinde anlaşmaya varıldığını ve artık satıp satmamak konusundaki kararın sporun %35 hissesini elinde bulunduran CVC’de olduğunu belirtti.

CVC’nin elinde bulundurduğu hisseleri satmak istediğine dair spekülasyonlar aylardır devam ederken, Amerika ve Çin’deki olası alıcıların durumu konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

Ecclestone, The Mail gazetesine verdiği demeçte, “Bana kalırsa CVC önünde sonunda satış ile ilgili bir karar verecek. Almak isteyenler var. Asında, iki kişi fiyat üzerinde de anlaşmaya vardı. Şimdi tek mesele CVC’nin satmak isteyip istememesi.” diye konuştu.

Spor el değiştirdiğinde F1’de nelerin değişeceği sorusuna ise Ecclestone, “Biri satın alana kadar ne olacağını bilemezsiniz. Nasıl birilerini olduğunu görmeden onlarla anlaşıp anlaşamayacağınızı nereden bilebilirsiniz ki?” diye cevap verdi.

Ecclestone ayrıca F1’deki 21 yarışlık takvimin daha fazla uzamayacağını ekledi.

“Şu anda 21 yarış var. Daha fazla olabilir ama ben olacağını sanmıyorum. Bu yeterli. Takımlardaki bazı kişiler fazlasıyla yoruluyor. (Fakat) Vegas’ın anlaşması var. Vegas harika olurdu.”


Yorumlar

““Formula 1’in Satış Bedeli Belirlendi”” için 2 yanıt

  1. yagmurdenizsolmaz avatarı
    yagmurdenizsolmaz

    Dğeri giderek düşecek elbette. Onun için bir an evvel satsınlar. Nazlanmasınlar. Yoksa alıcı kalmayacak ortada.

  2. Site olarak 3’er 5’er verelim de biz alalım. Zira ancak o kadar eder F1.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir