Basın: "Renault, 2011 İçin Raikkonen veya Sutil'i Düşünüyor"

yazar:

kategori:

Fin pilot, geçen sene Ferrari’nin anlaşmasını erkenden bitirip ayrılmasındna sonra şu anda Dünya Ralli Şampiyonası’nda Citroen ile mücadele ediyor.

Spora dönüşü için sürekli adı söylentilerde geçen Raikkonen için 2011’de Red Bull’a geçeceği öne sürüldü ama Red Bull, önümüzdeki sene Vettel-Webber ikilisi ile devam edeceğini açıkladı.

bunun yanında İtalyan Autosprint’in haberine göre Renault, 30 yaşındaki Raikkonen için bir seçenek olabilir.

Dergide haber, takımın büyük hissedarı Gerard Lopez’in, 2011’de Kubica’nın yanına Petrov’un yerine Raikkonen’i getirmek istediği yazıyor.

Bu arada Ferrari’nin eski pilotlarından Jean Alesi, rallide Raikkonen’in ortaya koyduğu performanstan etkilendi.

Alesi: “Her zaman yaptığınızın tam terci bir disiplinde yeni başlamanın bir pilot için ne anlama geldiğini bir düşünün”

“Bu konuda böylesi bir meydan okumak için ortaya koyduğu cesarete hayranım”

Ayrıca Autosprint’e göre Renault, artık üst düzey bir takıma geçmek istediğini sıkça belirten Force India’nın uzun süreli pilotu Adrian Sutil’i de gözden geçiriyor.


Yorumlar

  1. SUTİL SUTİL SUTİL !

  2. olgun peker avatarı

    bir kere renault takımı ROBERT KUBİCA gibi bir süper sürücü kesinlikle bırakmaz kimi gelse bile diyelım renault'a da gelmez ADRİAN SUTİL'e gelince yetenekli bir pilot ama renault için değil belkı 1 sene daha uğraşması gerek kendisini kanıtlaması için…

  3. efendimayin  avatarı

    Petrov kalmalı seneye çok hızlı olabilir.

  4. Söz konusu Raikkonen ise basının yaptığı haberlerin çok azı doğru çıkıyor.Doğru çıkanlar ise anlaşmanın duyurulmasından birkaç saat önce yayınlanıyor.Bence dönmeyecektir.Söylediği "Özlemiyorum" kelimesi her şeyi özetliyor.WRC'de mutlu ve umarım başarılı olur =)

  5. vay arkadaş durmadan spekülasyon daha önce rbr idi şimdide renault bi susun kardeşim deşmeyin yaramızı.haa kimi imza atarda f1 e dönerse yazın yazabildiğiniz kadar.heveslenip hevesimiz kursağımızda kalıyor.

  6. keşke dönse ama kimi dönmez heveslenmeyin.ralli ninde tadını aldıki

  7. Dönmesini en çok istediğim pilot Raikkonen. Ama onun dönmek istemediğini ve dönmeyeceğini biliyorum. Dönmeyecektir. Ferrari'nin verdiğinden fazla verirlerse belki.

  8. eğer petrov bu sene biraz başarılı olursa,ünümüzdeki sene istanbul parka ruslar akın eder,bu iyi tarafı,çok daha fazla başarılı olursa rus seyircinin çokluğu ile fia rus potansiyelini görüp istanbul yarışını rusyaya kaydırabilir,buda kötü tarafı.

  9. Petrov kaliteli bir pilot ve gelecek vaat ettiğini düşünüyorum kendisinin. Onu değiştirmek yanlış bir karar olur. Grosjean ile bağlantı koparılması da yanlıştı zaten.

    Kimi'nin WRC'de mutlu olduğunu, Sutil'in de Force India'daki performansına devam edeceğini düşünüyorum. Özetle basının bu haberlerde doğruluk payı olabilir ama gerçekleşmesi zor..

  10. pek puan'a yansıtamasada petrov bence bu yıl başarılı.
    bana göre sahib olduğu sponsor gücü kesinlikle onun kalması için yeterli.

    izlenimlerime göre istanbul park'da bu yılki artışın en büyük nedeni de ruslar hertaraf'da onlara rastlamak mümkündü.

  11. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Renault iyi takım ona bi sözüm yok ama Raikkonen Renault'la dönmez.WRC'de herkesi bu kadar etkilemişken herkesi ve dahada iyi olabiliceğini düşünüyoken devam etmek ona daha mantıklı gelecektir.
    Jean Alesi'yi etkilemiş ya büyüleyici pilot :))

  12. Birkaç gün önce duyurmustum bunu basın uyuyor yav :))) umarım Kimi Renault'la geri döner :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir