Hamilton, Red Bull'dan Korkmuyor

yazar:

kategori:

Hamilton “Önümüzde bir kaç güzel yarış var. Valencia benim için güçlü bir yarış. Silverstone iyi bir pist. Geçmişte kaldı ancak pistin yeni bölümünün nasıl olduğunu görmeliyiz.”

“Umarım aracımız gelişmeye devam eder. Macaristan da bizim için iyi bu yüzden önümüzde iyi yarışlar bizleri bekliyor.”

“Eğer bu şekilde devam edebilirsem, çünkü bu bölümde sonuna kadar zorlamamız lazım, o zaman fark yapabiliriz.”

“Ne kadar yakın olduğunu görebilirsiniz ve belli bir farkı korumayı sürdürürseniz bunu sezon sonuna kadar devam ettirebilirsiniz. Hedefimiz bu olmalı.” dedi.


Yorumlar

  1. samet  birol avatarı

    lewis sizin takımda olsaydı hicde gıcık olmazdın lewis olmassa f1 sarmaz gıcık olmanız yersiz f1 deki eski monotonlugu unuttunuz galiba..

  2. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    gıcık olsanda olmasanda o en iyisi. schumi yi saymazsan şuanda formula1 de 2 çeşit pilot var lewis ve diğerleri.

  3. olgun peker avatarı

    nedense hamiltona gıcık oluyorum :))

  4. sen var olduğun sürece biz de kimseden kormuyoruz.

  5. mclaren canadada virajlarda hızlı olabilmek için yüksek kanat açısı kullandı bu sayede redbula meydan okudu tam tersi bence yavaş virajlarda redbul daha iyi mclaren f duct u sayesinde düzlüklerde hızlı olduğu için daha yüksek kanat açısı kullanıp virajlardaki eksiğini giderdi, düzlükte bu yüzden hızlı gözükmedi. Bu sizi yanıltmasın, f duct daha çok hızlı virajlı pistlerde kendini belli ediyor.

  6. sanılanın aksine mclarenin mekanik yol tutuşu iyi monaco da tutmadı çünkü araç biraz uzunde ve sığmadı pistin darlığından sanırım macaristanda sorun olmaz pist daha geniş olduğu için sorun parabolica, 8. viraj, eau rouge gibi virajlarda red bullun downforce kabiliyetine karşı koyamıyor silverstone değişti nasıl olacağı bilinmez

  7. Yusuf  Hitay avatarı

    şunu anladımki f kanal sistemi çok hızlı pistlerde değilde ortalama hızlı pistlerde işe yarıyor. Mesela kanada çok uzun bir düzlüğe sahip ve buradan top speed'lerde mclaren ortalarda yer aldı. Ancak türkiyede en yüksek hıza ulaşan araçların arasında mclaren vardı. Yani bir kaç ay önce bu sistemle monza'da şov yaparız demiştim ancak tam tersine macaristanda şov yapacağımızı düşünüyorum artık.

    ne menem bir sistemmiş arkadaş aylardır çözemedik gitti 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir