Takımı, Raikkonen'in Atılımını Övdü

yazar:

kategori:

2007 Formula 1 Dünya Şampiyonu, takım arkadaşı Sebastien Ogier’in sadece 5 saniye ardında yer almıştı.

Nogier: “Bulgaristan Rallisi için hazırlıklarda çok ilerleme kaydettik”

“Çok iyi dereceler elde eden Kimi’nin perfoamansına dikkat çekmek istiyorum. Asfaltta kendini daha rahat hissetmesini bekliyorduk ve öyle de oldu”

“Gelecek için çok ümit verici”

Dünya Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarısında 7 ayağın dördü asfaltta ve Raikkonen’in Lanterna’daki performansı, Bulgaristan ve sonraki etkinlikler için iyi bir manzara ortaya koyuyor.

Raikkonen: “İyi bir tecrübeydi. Araçı sürmek eğlenceliydi ve bu gün, sezonun ikinci yarısına hazırlanmamda bana çok yararlı olacak.”


Yorumlar

  1. tamam iyi o zaman kalsın orda. 🙂

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    gerçekten çok iyiydi performansı.her yarış daha iyi oluyor ve daha çok gelişiyor.tecrübesi olmadığı WRC parkurlarında bile etkileyici performansını her zamanki gibi ortaya koyuyor.tebdili mekanda ferahlık olduğu doğruymuş 🙂

  3. inci incili avatarı

    rallide çok büyük işler yapıyor. daha da iyi olacaktır.

  4. Kimi Bulgaristan Rallisi'nde en fazla 5.liği alır gibime geliyor.Her rallide gelişim gösteriyor.Umut verici dereceler alıyor.Ralli'de kalma kararı resmi olarak açıklansa da bizde hangi ralliyi izleyeceğimize karar versek.Seneye takvimde yokuz.Yunanistan,Bulgaristan,Finlandiya rallileri gidip izlemek için güzel seçeneklerden birkaçı =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir