F1 Patronları Pilot Pazarındaki Sakinlikten Memnun

yazar:

kategori:

Genellikle her sezonun ortasından itibaren bir çok pilotun ismi, transfer söylentilerine malzeme olur ve türlü haberler çıkardı.

Ama gelecek sene için pilotlarını korumada McLaren, Mercedes ve Williams’a, Red Bull ve Ferrari’nin de katılması, gridin büyük çoğunluğunun aynı kalacağını gösteriyor.

Bunların yanı sıra Renault’ta da Robert Kubica yerine kalacak gibi.

Mercedes’ten Norbert Haug: “Bunun mükemmel bir durum olduğunu düşünüyorum”

“Muhtemelen ilk 5 takımın gelecek sene pilotlarının aynı kalacağını düşünüyorum. Bu, Formula 1 için iyi ve iyi yarışlar izleyeceğimizi düşünüyorum”

McLaren’den Martin Whitmarsh: “Açık bir şekilde pilot pazarı normalden daha stabil durumda”

Red Bull’dan Christian Horner: “Koltuklarının çoğunun belirlendiğini düşünüyorum. Bu yüzden gridin ön yarısında pek bir hareket olacağını düşünmüyorum”


Yorumlar

  1. yani 2011 için ordulu dayıdan gelsin:
    bilot ne arar la bazarda.

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    ilk grupta değişiklik olmayacağı kesin
    orta grupta da büyük ihtimal olmaz belki Renault'ta Kubica'nın yanına başkası gelir(bunuda beklemiyorum ama belki olur)
    son grupta Lotus'un pilotları zaten iyi.diğer takımlarda çok büyük bi hareketliliğe sebep olmayacaktır

  3. Valla en sakin yıl ya pilot pazarında :))) artizde yok ohhh ne güzel tek eksik Kimi onun Renault'la dönmesi en büyük arzum ama baya bi zor gözüküyor WRC'de oldukca mutlu hala ufakta olsa umudum var ama baya baya zor onun haricinde ilk 5 takımda bir değişiklik olmayacak Williams Barichello'dan memnun oldugunu acıkladı sanırım onlarda koruyacak dizlimi STR iki genç ve iyi pilota sahip onlardada değişiklik olmayacaktır Force India ve Sauber pazarın anahtarı diye düşünüyorum Sutil daha fazla bu takımda harcanmak istemeyebilir Petrov-Sutil takası gündeme gelebilir diye düşünüyorum Liuzzi'ninde koltugu sallantıda acil olarak bişeyler yapmalı yoksa Di resta bekliyor.SAuber ise tam bir muamma Kobayashi kalacaktır ama ziller Pedro için calıyor sanırım koltugunu koruyacamayacak ama bence suc SAuber de o aracla basarı ımkansız arac daha 1 kere finish görebilmişken pilotlardan ucurmalarını beklemek aptallık olur yeni takımlar ıcınse Lotus cok ıyı bır dızılıme sahıp bozmak ıstemeyeceklerdi Virgin Glock gibi bir cevherin değerini cok iyi bilmeli Glock'un Virgin'de olması Alex'in Pazarsporda oynaması gıbı bısey Glock da Force India'ya geçebilir diye düşünüyorum HRT içinse iki sürücüsüde birbirinden kötü bilmiyorum seneye yarısırlarmı ama en kötü takım en kötü sürücülerle yarısıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir