Toyota'nın İlk Günü Zor Geçti

yazar:

kategori:

Jarno Trulli günün 7. sırada tamamlamasına rağmen ilk antrenmanların zor olduğunu söyledi.

Kış testleri süresince sürekli olarak takımın yeni aracı geliştirdiğinden bahseden İtalyan pilot Avustralya’da doğru ayarları bulmakta zorlandıklarından bahsetti.

Ancak Trulli yarın için umutlu olduklarını belirtti.

Trulli "Lastiklerde sorun yaşarken aracın dengesinide ayarlamaya çalıştığımız için zor bir gündü. İyileştirmek için bazı şeyler yaptık ancak hâlâ aracın dengesinden memnun değilim. Günü çakıl alanda tamamladım çünkü 2. seansın sonlarına doğru çimen üzerine çıktım."

"Şu anda yarın daha iyi bir gün olmasını umut ediyorum. Kış boyunca bazı iyi gelişimler gösterdik ve Avrupa testleri olumluydu. Araç, özellikle yarış koşullarından rekabetçi görünüyor. Bu yüzden ilk yarış için iyimserim." dedi.

Albert Park’ta ilk yarışına çıkacak olan Timo Glock günü Trulli’nin 0.3 sn gerisinde 10. sırada tamamladı.

Glock "Avustralya’da ilk defa piste çıktım ve Toyota ile ilk serbest antrenman seanslarıma katıldım bu yüzden GP2’de alıştığımdan ve testlerden tamamen farklıydı. Bu yüzden benim için olağan bir durum değildi ancak genel olarak iyiydi. Ancak hâlâ aracı benim sevdiğim hale getirmek oldukça zor."

"Ancak sürekli gelişim gösteriyoruz ve bugün son testlerden daha iyiydi ve araç içerisinde daha rahattım. Son turum fena değildi" dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir