Fisichella, Günü İyimser Kapattı

yazar:

kategori:

Giancarlo Fisichella, Avustralya’da sezona cesaret verici bir başlangıcın ardından Force India’nın performansından memnun.

Geçen sene sonunda Renault’tan ayrılarak Force India’ya katılan İtalyan pilot, öğleden sonraki seansta 9. hızlı isim olurken sabahleyin 12. idi.

Fisichella, sezona iyi bir şekilde başladıklarını kabul ederken sezon öncesinde takımın büyük sıçrama kaydettiğini söyledi.

Fisichella: "Bugün iyi bir mücadele vardı ve oldukça cesaret vericiydi. Kış boyunca ileri yönde büyük bir adım attık ve burada sahip olduğumuz yeni gelişim parçalarıyla pek kötü görünmüyoruz"

"Şimdiye kadar yapılan işten memnunum. Hem ben hem de takım, birlikte iyi çalışıyoruz. Daha yapılacak çok işimiz bulunmasına ve bunun zor olmasına rağmen bu iyi bir başlangıç"

17. hızlı süreyi elde eden Adrian Sutil de, takımın geçen seneye göre daha iyi bir durumda olduğuna inanıyor.

Alman pilot, hızlı turunda trafik olmasaydı daha da hızlı olabileceğini hissettiğini söyledi.

Sutil: "Bugünün oldukça iyi geçtiğini düşünüyorum. Başlangıçta pist kaygandı. Bu yüzden başlangıçra iyi bir denge bulmak zordu. Ama ilk sürüşün ardından çok mutluydum ve sonrasında seans boyunca pek değişiklik yapmadık. Herşey gerçekten iyi ayarlanmıştı"

"Başlangıcın öncesinde küçük bir hidrolik sorunu yaşadık ama kısa zamanda çözüldü ve bazı iyi tur dereceleri elde ettiğimiz ikinci serbest antrenmanda bir çok uzun sürüş gerçekleştirebildik."

"Sonunda biraz şansızlık oldu. En hızlı turumda trafik vardı. Bu yüzden yeni lastiklerle iyi bir süre elde edemedim. Ama yarın, bir başka gün ve geçen seneden çok daha iyi olduğumuzu düşünüyorum"


Yorumlar

  1. valla fisichellaya helal olsun. belki yarışta sonuncu olacaklar ancak geçen sene normal şartlarda başarılamayanları başarıyorlar bu sene

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir