Formula 1 Pilotları Sıralamaların Değişmemesi Karşısında Şaşkın

yazar:

kategori:

Formula 1’in önde gelen pilotları, Avustralya’daki fiyaskonun ardından Bahreyn’de de aynı sistemin kullanılacak olmasını eleştirdiler.

Ferrari pilotu Sebastian Vettel, bu yanlışla gurur duyamayacaklarını; göz göre göre istenmemesine rağmen bu sistemle devam etmenin hata olduğunu söylemişti.

McLaren’den Jenson Button “Muhtemelen ben de herkes gibi düşünüyorum. Değişmemesine şaşırdım. Umarım son yarışa göre daha iyi bir gösteri olur. Olmazsa, umarım eskisine dönmek için doğru kararlar alırız.” dedi.

Kimi Raikkonen “Hemen hemen aynı şeylerin olmasını bekliyorum. Daha önce söylediğim gibi, kuralları biz yapmıyoruz. Bundan maksimumu çıkarmaya çalışacağız.” dedi.

Lewis Hamilton “Asla kesin kararlar olmuyor. İleri geri gidiyoruz ya da bir geri bir ileri… Bir dakika şöyle, bir dakika böyle oluyor.”

“Taraftarların bu konuda üzgün olduklarını düşünürsek ilginç oldu. Bu sistemden mutsuz olduk ancak onunla devam ediyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

“Formula 1 Pilotları Sıralamaların Değişmemesi Karşısında Şaşkın” için bir yanıt

  1. Lewis Hamilton “Asla kesin kararlar olmuyor. İleri geri gidiyoruz ya da bir geri bir ileri… Bir dakika şöyle, bir dakika böyle oluyor.”

    F1’in gidişatını çok güzel açıklamış tebrik etmek lazım Lewisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir