Renault Daha Fazla Hız Umuyor

yazar:

kategori:

Renault takımı cuma antrenmanlarında parlayamamanın ardından araçta daha fazla hız olduğunu umduğunu belirtti.

Takım 2007’de kötü geçen sezonun ardından bu sene yükseliş göstermeyi umuyor ancak Fernando Alonso ilk gün oldukça yavaş görüntü çizdi ve günü 13. sırada tamamladı.

Nelsinho Piquet içinse gün daha da kötüydü. Albert PArk’ta ilk defa piste çıkan Brezilyalı pilot sabah spin attı ve zaman kaybetti.

Bugünkü çalışmalar hakkında konuşan Pat Symonds "Zor bir başlangıç yaptık. Nelsinho sabah spin attı ve analizlerimiz vites kutusunda hasar olabileceğini işaret ediyordu. Bu yüzden vites kutusunu değiştirdik ve bu yüzden 2. seansa geç çıktı. "

"Fernando ile oldukça fazla tur attık ve iyi bir program uyguladık. Aracın dengesinde bazı geliştirmeler oldu ancak her zamanki gibi hâlâ yapılacaklar var."

"Aracın daha fazla performansa sahip olduğunu hissediyoruz çünkü yeni lastikler ile attığımız her iki turda trafikten etkilendi." dedi.


Yorumlar

  1. evet motor gelişiminin durdurulmasının çok büyük etkisi var artık. herkes genel anlamda aerodinamik üstünlük sağlamak için çalışıyor. ancak renault bu işi için adımlar atmıştı mesela cfd üssü gibi ama bakalım ilerde neler yapacaklar

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    FIA motor gelişimini durdurdu takımlar birbirlerine yaklaşsın diye fakat yılın ilk yarış antreman turları bunu doğrulamıyor millet hız arıyor 0,5-1,5 saniye arasında 2 takımdan fark yiyor gelişim durdurulmadan öncede bu böyleydi belkide daha düşüktü takımlar istedikleri değişiklikleri yaparak öndaki takımları yakalama umudundaydılar şimdi ise öyle birşeyde yok ne diyelim sonumuz hayır olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir