Hamilton, Senna'nın Şehrinde "Olağandışı" Duygular İçerisinde

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Ayrton Senna’nın şehrinde bulunduğu için olağandışı duygular içerisinde söyledi ancak daha önceden planladığı gibi Senna’nın mezarını ziyaret edemeyeceğini kabul etti.

Hamilton pazar günü yapılacak olan yarışın ardından Senna’nın mezarını ziyaret edeceğini duyurmuştu ancak bugün yaptığı açıklamada bunun muhtemel olmadığını söyledi.

Hamilton "Gideceğime şüphelerim var çünkü takip ediliyor olurum. Bu yüzden muhtemelen bunu başka bir ziyarete saklayacağım" dedi.

Sao Paolo’da doğan ve aynı şehrin Morumbi mezarlığında yatan efsanevi Formula 1 pilotu Ayrton Senna’nın büyük taraftarlarından olan Hamilton bilgisayarında ilk oyunu Interlagos’ta oynadığını söyledi.

Hamilton "Ruhani bir birleşmenin olduğunu söyleyemem ancak olağandışı duygular içerisindeydim."

"Yıllarca Formula 1 seyrettim ve karting yıllarımdan bu yana hep Senna’ya odaklandım ve videolarını izledim."

"Onun ülkesinde olmak, insanların onu nasıl gördüğünü bilmek, onun burada ne kadar büyük birisi olduğunu bilmek, ilk defa Brezilya’ya gelmek ve onun son mekanının bulunduğu şehirde olduğumu bilmek… Bunlar oldukça dokunaklı."

"Kaldığım otelin buradan birkaç mil uzaklıkta olduğunu biliyorum. Bu ona en yakın olduğum yer. Bu yüzden bu oldukça olağandışı bir deneyim." dedi.

Hamilton Çin’de yarış dışı kalmasının ve şampiyonluğunu ilan edememesinin kendisini daha da motive ettiğini söyledi.

Hamilton "Bu beni daha da kızdırmadı. Eğer birşey olduysa bu ancak benim omuzlarımdaki stresi aldı ve buraya daha güçlü geldim."

"Bunun benim güvenimi etkileyeceğini ve gerilememe neden olacağını düşünmüştüm ancak haftasonunu düşünmeyi başarabildim ve nedeni ne olursa olsun eskisine göre daha güçlü olduğumu düşünüyorum. "

"İyi bir öğrenme deneyimiydi ve buraya gelirken son yarışa oranla daha farklı düşünceler oldu. Son yarışta üzerimdeki baskı artıyordu. Mükemmel bir haftasonu değildi."

"Ancak şuanda tamamen rahat hissediyorum ve takım içerisinde oldukça eminim. Şampiyonluk için mücadele edebilecek kapasiteye sahip olduğumuza inanıyorum." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir