2016 BTCC Brands Hatch Indy Sıralamalar – Ingram İlk Kez Polede

yazar:

kategori:

2016 Dunlop MSA BTCC’de sezonun ilk ayağı Brands Hatch Indy’deki sıralama turlarında pole pozisyonu sürpriz bir şekilde Tom Ingram’a gitti.

1.9 km ile takvimin en kısa pisti olan Brands Hatch Indy’deki sıralamalarda Ingram sadece kendi adına pole pozisyonu almakla kalmadı. Bu pole pozisyonu hem takımı Speedworks Motorsport hem de 2012 yılından bu yana seride farklı takımlarla yarışan Toyota Avensis’in ilk pole’ü oldu. Ingram’ı Yuasa Honda pilotları Gordon Shedden ve Matt Neal izledi.

32 araçlık rekor katılımlı, 22 aracın 1 saniyeye sığdığı seansta serideki tek arkadan itişli araç olan BMW ile Sam Tordoff 4., 2015 Clio Cup İngiltere şampiyonu çaylak Ashley Sutton 5. sırada yer aldı.

Bu sene çaylak ve henüz 1. yılını doldurmuş iki isimle yarışacak olan MG Racing’de geçen senenin en başarılı çaylağı olan Josh Cook takım arkadaşının arkasında 6., Adam Morgan Mercedes ile 7., MG’den BMW’ye geçen Josh Cook 8., bu kez tam sezon kovalayacak olan Motorbase Performance Ford’u ile Mat Jackson 9., yeni oluşturulan BKR takımı ile son anda seriye devam etme şansı yakalayan Aron Smith ilk 10’u tamamladılar.

Bu sezon radikal bir kararla şampiyon oldukları VW CC’den Subaru Levorg’a geçen Team BMR, antrenman sonuçlarına göre olumlu bir sıralama geçirdiyseler de gerilerde kaldılar. Colin Turkington 11. olarak en iyi Subaru olurken takım arkadaşları Jason Plato 23., Warren Scott 27., James Cole 29. sırada kaldılar.

Screenshot


Yorumlar

“2016 BTCC Brands Hatch Indy Sıralamalar – Ingram İlk Kez Polede” için bir yanıt

  1. MuhammedAlonso avatarı
    MuhammedAlonso

    1 saniyede 21 pilot var birde F1 e bakın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir