Fry, Schumacher'in Performansına İnanıyor

yazar:

kategori:

Schumacher kendinden 40 puan önde olan takım arkadaşı genç Alman Nico Rosberg tarafından  birçok yarışta geride bırakıldı.

Buna rağmen Fry, Schumacher’in F1 dünyasına tekrar katılmasından itibaren sürekli olarak geliştiğini ve Alman pilotun daha iyi olacağına dair iyimser olduğunu söyledi.

Fry Reuters’e “Micheal gelişmeye devam ediyor ve Micheal’ın gelişimini görmek takım içinde harika bir deneyim oluyor. Açıkçası sezonun başında biraz hamlaşmıştı, her yarışta biraz daha inancı artıyor.”

“Onun takıma nasıl uyum sağladığını görmek çok hoş. Bence çok uyumlu bir takım yaklaşımımız var ve o da buna katkıda bulunuyor.  Takımdakiler onu çok seviyor, ben de gelecek için çok umutluyum.” dedi.

Fry takımın iki sürücünün de performansından çok memnun olduğunu söyledi ve Schumacher’e Kanada GP’sini takiben yönetilen eliştirelere şaşırdığını söyledi.

“Micheal’a söylenenlere rağmen, bence iki sürücü de harika bir iş yapıyor. Benim ve ya herhangi birimizin onaylayacağı türden bir şey değil. Takımın harika bir parçası, o ve Nico çok yakın çalışmaktada, Schumacher takımı çok zorluyor, takımın üzerinde büyük bir etkisi var.”

 


Yorumlar

  1. İnşallah… seneye Mercedes iyi bir araç yapacakdır(yürekden inanıyorum) o zaman herkesin performansını görebileceğiz.MSC , bu sene aracın gelişesi için takıma katkılarda(görüşlerde) bulunacakdır ki bunun ona ait özelliklerden olduğunu biliyoruz.

    Mercedes bu geçiş sezonlarını tecrübe olarak değerlendirecek ve sonrasında en iyi araca ulaşacakdır.Motor meselesinde senelerce uğraştığını sonrasında ise kimsenin ulaşamayacağı bir motor yaptığınada şahit olduk.Şu anda Mercedes motordaki güç ve tork kimsede olmamakla birlikte sadece Renaultdan biraz fazla yakıyor ki bu yol araçlarındada böyledir.Biraz fazla yakarım ama güçlüyümdür diyor.Sanırım fazla yakmasıda Ferrari den fazla değildir…

  2. Mercedes iyi bir araç verse patron kim görücez ama olmuyo işte:)

  3. rekabetcı bır arac verıldıgınde basarılı olacaktır bu halıyle bıle nıco rosberg ıle basa cıkabılıyor performans anlamında bunun ılerleryen yarıslarda daha da ıyı bır konuma gelecegıne ınanıyorum yarıslar kazanmasını beklıyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir