Dennis: Alonso’nun Yarışmasına İzin Verilmeliydi

yazar:

kategori:

Ron Dennis, FIA’nın Alonso kararını anlamadığını söyledi.

Alonso, Avustralya’daki ciddi kazanın ardından Bahreyn’e gelmiş ve ağrılarının devam ettiğini söylemişti.

Alonso yarışacak gibi görünüyordu ancak FIA’nın tıbbi muayenesinden geçemedi. İspanyol pilotun kaburgasındaki kırık nedeniyle yarışması uygun görülmedi.

McLaren FIA ile uzun görüşmeler yapsa da karar değişmedi ve Bahreyn’de Vandoorne yarışacak.

Dennis “Dünyanın hemene hemen her takım sporunca, futbol olsun, buz hokeyi veya kayak olsun sporcunun oynayıp oynamayacağını takım belirler”

“FIA’nın pozisyonunu anlıyorum. Diğer sürücülerin güvenliğini sağlıyor. Ama bir sürücü acı hissediyor ve ağrısına rağmen yarışmak istiyorsa bu pilotun kendi kararıdır”

“Soru Fernando diğer sürücüler içi bir tehlike olur muydu? Bu soruyu değerlendiriyorum. Bir pilotun kırık bir kemği varsa ve buna rağmen sürmek istiyorsa bunu yapabilir. Sonuçta işi bu değil mi?” dedi.


Yorumlar

“Dennis: Alonso’nun Yarışmasına İzin Verilmeliydi” için 9 yanıt

  1. Acaba Alonso ben yarismak istiyorum, agrim var ama nolursa olsun yarismak istiyorum dedi de biz mi kacirdik?

    1. Evet adam bunu 10 kere dedi yarışmak istiyorum diye.

      1. Ben Herbert’a laf sokmak icin sarf ettigi cabayi FIA konusunda goremedim de, ben kacirdim herhalde

  2. F-one-Driver avatarı

    Bu bence başta herbert olmak üzere alonso haline razı , yarışma hırsı kalmamış diyenlere güzel bir cevap olmuş… Bu adam yarışmak istemese dennis niye bu kadar çırpınsın? Hayır yani pilotların elinden herşeyi aldılar, birtek kendileriyle ilgili kararları kalmıştı, onu da aldılar.

  3. ********* (spä2000) avatarı
    ********* (spä2000)

    Başkan muazzam orası ayrı.
    Lakin doktorların kararından basınla ve McLaren ile paylaşılmayan ve paylaşılmayacak istenilmeyen bir durum daha var galiba.
    oda maldonadonun zihinsel durumu.
    diazın Guti’ye arkadan dalması, fia yı da etkilemiş olacak ki diazın kenara alınması gerektiğine karar vermiş ama bunu tıbbi bir gerekçeye bağlayarak hukuki zemine oturtmuş.

    1. Seni gidi trol

    2. Nasil bir saçmalıktır bu Allah aşkına.. yav nasil bir mantığın var lütfen açıkla. Eğer kaza tamamen alonsonun hatasi olsaydi ADAMA CEZAYİ VERİRLERDİ… CEZA KARDEŞİM CEZA. Hani iki dk düşün dediklerimi lütfen. Pilot yanlis yaptıysa bunlarin ellerindeki teknolojiyle bunlari anlama sansları cok yüksek… senin daha nerden izledigin belli değil, tum fianin kararina yanlis diyorsun… biraz düşün dediklerimi lutfen, bu kacinci yorumun böyle

      1. Troll dikkate almayınız.

  4. Yarışsa iyi olurdu baya hırslanmış Herbert’e falan saldırdı 😀 Artık Vandoorne yarışacak olan oldu. Gönlü olsun çocuğun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir