Raikkonen: Olmak İstediğimiz Yerde Değiliz

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Bahreyn GP sıralama turlarının ardından yapılacak çok işleri olduğunu vurguladı.

Fin pilot sıralama turlarında takım arkadaşının gerisinde dördüncü en hızlı zamanın sahibi oldu.

Raikkonen “Seans iyiydi. Her şey iyi çalıştı. Ama birkaç pozisyon yukarıda olsak daha iyi olurdu. Süper yumuşak lastiklerle son turumda bazı küçük sorunlar yaşadım. Derecemi geliştirmek için çalıştım ama bunu yapmak mümkün olmadı”

“Bu amaçladığımız sonuç değil. Önde olmak istiyoruz. Olmak istediğimiz yere daha yakınız ama yapmamız gereken işler var”

“Bugün sona erdi ve artık yarın için çalışmalıyız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp günün neler getireceğini göreceğiz. İyi bir yarış çıkartmaya çalışacağız” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen: Olmak İstediğimiz Yerde Değiliz” için 4 yanıt

  1. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Aslında burda araçtaki potansiyelin motordaki sorunlardan ötürü yansıtamadıklarını anlatıyor. Bana göre tabi. Eldeki veriler belli ki çok daha iyisini gösterdi ama dayanıklılık sorunları hesaba katılmadı. Tabi onu anca piste çıkınca anlarsın ama bizim bile öngördüğümüz bazı şeyleri tahmin etmeleri gerekirdi. Neyse umarım şu lanet sorunu hallederiz en kısa süreder

  2. Açıkçası sıralamalarda Vettel i çok geçmesini beklemiyorum çünkü çokta iyi biir sıralama pilotu değilsin Kimi. Yarışta herkesle aşık atabilirsin yeterki araçta sıkıntı çıkmasın ve düzenli podyum yada en kötü erendost arkadaşın dediği gibi 12 puan alman lazım her yarışta.

  3. Alonso.ElNano avatarı
    Alonso.ElNano

    Bence bugün ilginç bir yarış olacak. Ben, geçen yılı kıstas alarak Ferrari’nin burada daha güçlü olabileceğini düşünüyorum ve umarım yanılmam. Dört pilotunda muhtemelen burada yarış kazanma şansı olacaktır ve umarım Kimi kazanır. 😀

  4. İkinci hakkının ilk sektöründe batırdık Kimi.Sezon uzun bizim yarışlarımızda gelecek.Düzenli podyum en kötü o 12 puanı almamız lazım.Umarım agresif bir strateji seçersiniz.İlk piti erken yapmalıyız bekleme modunda değil, saldırma modunda olmalıyız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir