Liuzzi'nin Hayali McLaren Koltuğu

yazar:

kategori:

İlk Formula 1 testini 2002’de Williams ile yapan 28 yaşındaki İtalyan pilot, Force India ile bir sene daha anlaşması bulunduğunu söyledi.

Ama Liuzzi, 2010 şampiyonası favorilerinden Mark Webber’i örnek göstererek kariyerinin en iyi döneminin henüz gelmediğini düşünüyor.

Autosprint’e konuşan Liuzzi: “(Mark Webber’in) şimdi şampiyonluk için yarıştığını geçen sene kim söylerdi ki?”

İtalyan pilotun Kanada öncesinde son yarışlarında düşük performans göstermesi, takımın yedek pilotu Di Resta için fırsat doğuracak gibi görünmüştü.

Ama şaside hasarın tespit edilip, daha önceki şasiye dönülmesi ardından Kanada’daki formu, patronlarını etkiledi.

Liuzzi: “Force India ile kendimi çok iyi hissediyorum. 2011’de de anlaşmam devam ediyor.”

“Ama amacım ve hayalim, her zaman favori takımım olan McLaren’de yarışmak.”

“Force India konusunda ise bana göre bizim için mümkün olan bu bütçe ile harika bir iş yaptık”

“Ve önümüze baktığımızda iyimseriz. Çünkü bizden çok daha bütçeye sahip olanlar şimdi daha az miktarlarla çalışmayı öğrenmek zorunda”


Yorumlar

  1. İlginç olan ise;
    bir İtalyan ama hayran olduğu takım ferrari değil…

  2. Arkadaşlar bu Mclaren işleri icene abarttı ya 🙂 . Woking fabrikası varya Mclarenin sitesinde oranın içi dışı gibi birçok şeyi anlatıyor button fln , ya inanamıyorum nasıl bir yer orası :S:S , bir takım nasıl böyle birşey yapar ya bi rüzgar tüneli var gölün altında(sanırım), her Mclaren fanına tavsiye ediyorum arada bir mclarenin sitesindeki fanlar için ypaılmış videoları izleyen son videolardan birinde Button ve Hamilton pit stop ekibinden oluyor aracı tamir ediyorlar lastik takıyorlar pitstop fln inanılmaz eğlenceliydi izlemesi .

    Ayrıca Mclaren F1 piyasasından plot almaz bu saatten sonra , kendi yetiştirdigi bir sürü plot var . Hamilton örnegi gibi hem az maliyetli hemde Mclareni asla satmayacak bir plot yetiştirebilirler . O yüzden liuzinin hayalinin gerçekleşmesi imkansız ancak bir şansı var Test plotlugu ben onun yerinde olsam kabul ederim , kariyerimin sonlarına dogru Fisicellanın ypatıgı gibi gidip favori takımımın test plotu olurum .

  3. sonuçta hayal ona kadar daha çok pilot var sırada benim listemde ilk sırada hulkenberg var mesela
    martinin listesinde kim vardır orasını allah bilir 😀

  4. Niye ferrari değilde mclaren?italyalı pilot için çok enteresan bir açıklama olmuş,ama şunuda söylim benim ne kadar şansım varsa onunda o kadar şansı var mclarende yarışmak için.

  5. Şaşırılacak bir şey yok ki. 2006'da takım arkadaşı Monteiro Albers'ten daha iyi sonuçlar almış. 2007'de takım arkadaşı Sutil yine Albersten iyi sonuçlar almış.

  6. alberse kalitesiz diyenler albers in yarış sonuçlarına bi baksınlar bence şaşıracaklardır.

  7. bi gün mclarende olurmu sanmam ama.f1 de ara veripte dönebilmeyi başaran nadir pilotlardan biri ara veripte tekrar f1 de yarış koltuğu bulabilmek kolay değil birazda şans lazım.liuzzi gerçekten şanslı bi pilot.2010-2011 de iyi yarışlar çıkarırsa mclaren onu isteyebilir.

  8. @AARank aferin almaktan hoşlanmam hele senden asla…

  9. Sutili tecih ederim .

  10. Sutili tecih ederim .

  11. Editör arkadaşların da burada yorumlarını görmek güzel.Bu tür sakinleştirici yorumları diğer pilot haberlerinin altında da görmek isterim.Mesela Fernando ile ilgili yorumların.Diğer yandan bende vito antonionun büyük baskılı takımlarda verimli olabileceğini sanmıyorum.Dedim ya takım ne kadar büyük olursa sorunlar da o kadar büyük ve aynı zamanda sevinç, zevk ve başarılarda o kadar büyük olur.Bütün bunlar zor işlerdir.

  12. McLarenle uyuşmaz. O disipline dayanamaz 🙂

  13. BOYBGM… ilk kez sana aferin diyeceğim.

  14. Ben McLaren haberlerinin altına yazmak için çabalamıyorumda… sizler Alonso haberlerinin altına hakaret yazdığınızda ağzınızın payını veriyorum.

  15. Vito Antonio iyi bir insan olabilir ama büyük atkımların üst düzey pilotu olamaz.O zaman size bir dua edeyim;' Allah Vito yu McLaren e yazsın'.
    Vito nun nereli olduğunu bileniniz varmı?McLaren taraftarlarının birisi bir gün Ferrari hakkında 'İtalyanlar Akdeniz iklimindendir ve üçkağıtçı olurlar demişti.:). O zaman size duamı tekerrürden edeyim 'Allah Vito yu McLaren e nasip etsin.

    Vito dediğiniz adam 2006 Macaristanda tek kazanılacak GP ye sebep olup MP-4 21 i parçalayan adam değilmidir.Bir pilota çokdaha fazla sahip olmak istiyorsanır Garry Paffet i inceleyin.
    Sırf bana muhalefet olsun diye yazmayın.

  16. liuzzi alisamiyendeki macta macta oynamadı da saha kenarında kendi kendine topla takılıyodu sanırım :)))

  17. liuzzi nin kaliteli bir pilot olduğunu sanırım herkes bilir. altında ii bi arac olduktan sonra şampıyonluğa oynıyacak kapesiteye sahip bence.

  18. Liuzzi umarım hayalin gerçekleşir gerçekten çok sıcak kanlı bir pilot Türkiye Gp hafta sonunda kendisini yakından görme fırsatım olmuştu hem pilot olarak hemde insan olarak gayet iyi biri hayalinin McLaren olmasıda ayrı bi güzel 🙂

  19. Halil Akıncı avatarı
    Halil Akıncı

    Aarank arkadaşımız Liuzzi'nin Mclaren hayali olduğu için adam olmaz demiş.Liuzzi'ye bir kastı olduğu için değil onun derdi Mclaren.HEr mclaren haberinin altına tartışma yaratıcı şeyler yazdığı için biliniyor artık.Arkadaşlar sizde cevap vermeyin uzamasına yardımcı olmayın.Site yönetimin de artık bu arkdaşın tarrışma yaratıcak yorumlalrı hakkında birşeyler yapması gerek

  20. 01McLaren01  avatarı

    aarank oturduğun yerden bu yorumu yazarken sen adam olmuşsun ama liuzzi formula1 de yarışıyor dünyanın en iyi pilotlarının yarıştığı arenada ve adam olmamış, olamaz?.f1 den şimdi ayrılsa bile insan hayatında yaşayabileceği müthiş bir olay. aarank=king of the nonsense

  21. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Fisichella Ferrari'ye geçerek hayalini gerçekleştirdi.belki günün birinde Liuzzi bikaç yarış da olsa Mclaren'de şans bulur kimbilir..

  22. Aman Liuzzi hayalde kalsın…:)

  23. Vito Antonio dan adam olmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir