Vandoorne “McLaren’e Neler Yapabileceğimi Kanıtladım”

yazar:

kategori:

McLaren ile çıktığı ilk Formula 1 yarışında 10. olarak puan alan Stoffel Vandoorne, neler yapabileceğini kanıtladığını düşünüyor.

Dün sıralamalarda deneyimli takım arkadaşı Jenson Button’u geride bırakan Vandoorne, Button’un ERS sorunuyla erken veda ettiği yarışta 10. olarak hem ilk puanlarını kazandı, hem de takımına bu sezonki ilk puanlarını kazandırdı.

Vandoorne “Bu hafta sonu araca binme konusunda büyük bir fırsat yakaladım ve bu fırsattan dolayı mutluyum.”

“Bundan maksimumu çıkardığımı ve neler yapabileceğimi onlara gösterdiğimi düşünüyorum. Artık bekleyip göreceğiz.”

“Çok eğlendim. Çocukluğumdan beri Formula 1’i hayal ediyordum ve bu ilk hafta benim için büyük fırsat oldu.”

“Sonuç olarak bu fırsattan maksimumu aldığımı düşünüyorum. Tek bir puanla dönüyoruz bu yüzden ilk yarışımdan mutlu olabilirim.”

“Operasyon olarak bir hata yapmadığım için mutluyum. Bir puan da bonus oldu.” dedi.

Vandoorne, Alonso’nun yerine Çin’de yarışıp yarışmayacağını bilmediğini söyledi.

Vandoorne “Çin’de ne olacak bilmiyorum. Bunu tek seferlik görüyorum ve fırsattan dolayı minnettarım. Neler yapabileceğimi gösterdim.” dedi.


Yorumlar

“Vandoorne “McLaren’e Neler Yapabileceğimi Kanıtladım”” için 30 yanıt

  1. Verstappen,sainz,vandoorne,werhlein şunlar rekabetçi araçlara sahip olsalar da 2012 kadar rekabetçi bir sezon izlesek..

  2. İlklerin verdiği heyecanla kendi çapında güzel denebilecek bir performans gösterdi ama abartmaya gerek yok.Diğerlerini saymıyorum sadece Vettel ve Button out olmasa bu çocuğun önünde olacaklardı.O zaman da puan alamayacaktı.

  3. stoffel diğer iki yaşlı inatçı ve durmadan söylenen pilota göstermiş oldu nasıl puan alınacağını 🙂 açıkçası alonso pek söylenmiyor fakat o da motivasyonunu kaybetmiş gözüküyor. Button sürekli şikayetçi adamın özellikle son zamanlarda ki açıklamalarını yakından takip ediyorum, benim anladığım bırakın ben maratonlara katılmak istiyorum modunda, McLaren bazen bu hatayı yapıyor, geçmişte de coulthardla bu inadı sürdürmüştü, ille de ingiliz olacak diye bu inat yüzünden takım ciddi zararlar görüyor. Bırakın Vandoorne yarışsın bizlere de güzel yarışlar izletsin. bana kalsa geçmişte montoyayla yapılan karşılıklı antlaşma gibi buttonla da zaman kaybetmem…Alonsonun durumu farklı Honda parasını ödüyor patron onlar ona diyecek sözümüz yok 🙂

    1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Alonsonun kini honda veriyor. Diyosun ee bu adam geçen sene Japonya’da gp2 diye bağırdı.o kadar yani bilgi tam doğru mu bilemedim.

      1. Gp2 engine diye bağırdı 1 hafta sonrada hondanın yıllık bilmem ne etkinliğine katıldı adamın sırtını sıvazladılar. Honda da kendilerinin çok yetersiz olduğunu bildiğinden birşey diyemedi. Alonso demiştir kardeşim siz ısrar edip getirdiniz zorlamı geldim diye…

        1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
          Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

          Doğru hondanın geleneksel etli pilav günü vardı.orada bulunup 2 tabak gömmüşlüğü var sırtını da sıvazlama orda oldu zaten, sindirememiş garibim yardım ettiler,nedir yani.

          1. etli pilav günü, mevlit mi vermişler acaba ? 😀 😀

            1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
              Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

              Mevlid veremiceklerine göre herhalde mevlit vermişlerdir.:)

              1. Doğru yazımı T harfiyle ama.

            2. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
              Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

              Yok sen yanlış biliyosun kelime arapça kökenli doğum anlamına geliyor, harf inkıkabından sonra bu kelimeler sonu t oldu.mehmed,Ahmed,rüşved gibi daha niceleri var, 🙂

  4. SebastianVettel05 avatarı
    SebastianVettel05

    Bravo vandoorne sana fırsat verilmesi gerektiğini yine herkesin gözüne gözüne soktun.

  5. performansı övgügü hakediyor gerçekten

    bir bottas gibi değil en azından

  6. buttonı geçti gibi bi yorum yapılmadan şunu söyleyeyim, button ilk turlardaki çıkışıyla vandoorneun 2 3 sıra kadar önüne geçmişti, şansız bi şekilde yolda kalmasa belki 8 9 bile olabilirdi

  7. Alonso.ElNano avatarı
    Alonso.ElNano

    Alt serilerdeki sonuçları çok güçlüydü ama ciddi bir rakibi de yoktu. Ben geçen yıldan bu yana onu destekliyorum, yani taraftarıyım ama ne seviyede bir pilot olduğunu anlayabilmek için gelecek yılı beklememiz gerekecek. Ama şimdiden balon bir pilot olmadığını, diğerlerinden(çaylaklardan) daha farklı bir seviyede olduğunu belli ettiğini düşünüyorum. Artık geriye kalan tüm her şeyi gelecek sene sergileyecek. 🙂 Bastır Stoff!

  8. yaşlı kurtlar emekli olsada şu çocukları izlesek artık

  9. Çocukta iş var. Verstappen’i izleyeceğinize bunu izleyin.

  10. Vandoorne Kimi’den sonra tuttuğum daha doğrusu sempati duyduğum bir sürücü. Kimi’nin Mclarendeki yillarina benziyor karizma olarak bu yil iyiki yarismamis yine Mclaren cok kotu. İns mclaren gelecek yil kafaya oynar ve Vandoorne’yuda yukarlarda goruruz

  11. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    Arkadaşlar kocaman adamlarsınız hala yok efendim ahmet kalmasaydı yok sarı kız doğurmayaydı gibi saçma cümleler kurmayın, adam resmen yarış kazandı. Kalanlar kaldı zaten neyin kafası bu, ayrıca bu şans olamaz, bu kalma konusu derin bir mevzu. Helal olsun boşuna gp2 yi domino etmedin.Benim için hiç farketmez Alonsonunda Buttonunda yerine seneye yarışmalı,zaten vur birini ötekine çok ta fark yok.

  12. Keşke Button kalmasaydı da tam bir karşılaştırma yapabilseydik.

  13. Arnoux-Ferrari avatarı
    Arnoux-Ferrari

    Sainz, Verstappen,Wehrlein, Vandoorne, Ricciardo gelecekte Vettel, Lewis, Alonso,Button ve Raikkonen’in bize yaşattıklarını yaşatabilirler. Malesef Bottas bunlar kadar iyi değil.

    1. Heryere yazmissin bu yorumunu sorarim sana diger pilotlar neysede bu sainzda ne goruyorsun. Max adamı yeniyor siz hala Sainz diye oluyorsunuz.

  14. Çocukta iş var. İlk yarışına rağmen Button ve Alonso’yu aratmadı. Kendini daha da geliştirebilir.

  15. yagmurdenizsolmaz avatarı
    yagmurdenizsolmaz

    İyi başladın dostum. Hep böyle devam edersin umarım.

  16. f1’e gelmeden dahi beğenerek takip ettiğim ve kanımın ısındığı bir pilot.
    günümüz şartlarına göre, yaşı f1’e girmek için fazlasıyla kemale ermiş durumda. ama ne hikmetse mclaren kenarda tutmayı çok sevdi bu genci.

    bekletme artık stoffel, hangi pilotu koltuğundan edeceksen et, daha iyi bir mclaren’de seni görmek için sabırsızlanıyorum 🙂

  17. Gerçekten iyi yarıştı. Mclaren’in ve Honda’nın biraz daha ilerlemesi lazım ama. Vettel yarış dışı kalmasa performansları puan almaya yetmeyecekti. Yarışta çok iyi olan biri de Grosjean’dı. Bu sene Haas yarış kazanırsa bile şaşırmam artık.

  18. Beklentileri fazlasıyla karşıladın Vandoorne. Umarım seneye McLaren şans verir sana.

  19. 14Sulonso [MP4-31H] avatarı
    14Sulonso [MP4-31H]

    Keske şu 3.arac fikri hayata gecseydi diyor insan. Vandoorne gercekten cok iyi. Gelecek yil icin %50 sansi var simdiden. Geri kalan %50’yi de Button’in performansi belirleyecek.

  20. NesetAydın avatarı

    Çok temiz bir yarış çıkardı.. gerçekten böyle bir performans beklemiyordum..Bundan sonraki yarışlarda olamayacak olması şansızlık..Bu performansla seneye Button’ın yerine geçebilir

    1. MuhammedAlonso avatarı
      MuhammedAlonso

      Profil resminin orjinalini atabilirmisin

      1. Google sağ olsun, sizin için buluverdim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir