Arrivabene Raikkonen’i Övdü

yazar:

kategori:

Ferrari Takım Patronu Maurizio Arrivabene, Kimi Raikkonen’in Bahreyn GP’deki performansının kesinlikle görsel olduğunu söyledi.

Ferrari pilotu yarışı 2. sırada tamamlayarak geçen seneki en iyi sonucunu tekrarlamış oldu.

Arrivabene “Kimi’nin bugünkü sürüşü oldukça görseldi, kesinlikle öyleydi.”

“Ricciardo’yu dışarıdan geçişi bana eski zamanlardaki sürücüleri hatırlattı. Bana göre çok, çok iyiydi.”

“Startta büyük ihtimalle parmağının debriyajdan kaydığını duydum. Bu olabilecek bir şey ve orada çok fazla patinaja düştü. Ancak daha sonra yaptıkları inanılmazdı.” dedi.

Arrivabene ayrıca formasyon turunda motor sorunu yaşayan Sebastian Vettel’in sorununun, Raikkonen’in Avustralya’da yaşadığından farklı olduğunu söyledi.

Arrivabene “Valf ya da enjektörde sorun var gibi görünüyor. 10-15 dk öyle bir şeyler duydum. Motoru incelemeleri lazım.”

“Kimi’nin sorunu turboydu. Bununla alakası yok.” dedi.

 


Yorumlar

“Arrivabene Raikkonen’i Övdü” için 7 yanıt

  1. vettelin yokluğunda..

    varlığında hem takım stratejisi hemde

    kişisel performans anlamımda rai kayıp oluveriyor nasıl oluyorsa..

  2. bugün ki atakları güzeldi.

  3. Bence Raikkonen’in iyi görünmesine sebep olan şeylerin başında Vettel’in kalması yatıyor. Takım kendisine adam gibi bir strateji uygulayınca kendisi de maksimumu çıkardı. Rosberg’le kapışmak için resmen erken pite geldi bugün. Vettel olsa hiç ederlerdi adamın yarışını. Lastikleri biter, sürünürdü. Yine de pite alınmazdı.

    1. F-one-Driver avatarı

      +1
      Takım vettel varken kendini vettel e odaklıyor

  4. Tipine kurban olduğum ulan şu adamın alacağı başarılara daha nicesine aç durumdayım. Yazıktır valla çok üzülüyorum koca reise.

    1. Aynen bende öyle pazar dersanem vardı canlı izleyemedim.Cepten Live timing den yarışın tamamını takip ettim. 2.lik ilaç gibi geldi. Bir galibiyete kanatlanıp uçarım herhalde.

  5. çok iyi performans sergiledi.

    ben yeni pilot alınmalı diyordum ama hakikatten bu performansını düzenli olarak sürdürürse kesinlikle raikkönen 2017’de ferrari koltuğunda bulunmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir