Vettel'in Vites Kutusu Değişmeyecek Gibi Görünüyor

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu, Türkiye’de yarış dışı kalmasının ardından Montreal’de yeni bir vites kutusuna sahipti ama takım, yeni şanzımanda sorun görmüştü.

Bu sorun, yarış öncesinde takım arkadaşı Webber’i de yakalamış ve Avustralyalı pilot vites kutusu değişimi nedeniyle 5 sıra grid cezası almıştı. Bu gelişmeler, Valensiya’da Vettel’in de yeni bir vites kutusuna geçip geçmeyeceği yönünde şüphelere yol açmıştı.

Red Bull, şanzımanla ilgili ilk incelemelerinden olumlu sonuçlar çıkardı ama yine de ilave araştırmaların yapılacağını, herhangi bir riskin bulunup bulunmayacağının ortaya çıkarılacağıını belirtti.

Takım patronu Christian Horner: “Son analizleri değerlendiriyoruz ama vites kutusu değişimi olacak gibi görünmüyor”

Webber’in Kanada’da yarış öncesinde vites kutusu değişimi, tedbir amaçlıydı. Takım, bir arıza riski görmüştü, çünkü vites kutusu yağında metal kırıntılar görülmüştü ki bu, potansiyel sorunlar için ilk belirtilerdir.”


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    bu çocuğun başına her yarış bişey geliyor.yarış başlamadan "acaba bu yarış Vettel nasıl bi sorun yaşıcak" diye izlemeye başlıyorum.klansmanda liderin en çok el değiştirdiği dönemlerden birindeyiz ve daha hiç lider olamamasına rağmen biçok kişi tarafından şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösteriliyor.şampiyonluk için tamamen onu desteklemesemde onun başına gelenlere üzülüyorum ve şampiyon olabiliceğini düşünüyorum.beni 2008 Monza'da yağmur altındaki performansıyla etkilemişti.polden başlayıp kazandı diyebilir bazıları ama o araçla başka ne yapılabilirdiki 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir