Lotus'un 500. Yarış için Umutları Yüksek

yazar:

kategori:

Efsanevi Lotus takımının kurucusu olan Colin Chapman’ın oğlu Clive ve diğer aile üyelerinin de yer alacağı Valensiya yarışında takım yüzleri güldürmek istiyor.

Heikki Kovalainen, son haftalardaki performansın ardından Lotus’un diğer takımlar için bir tehdit olabileceğine inandığını belirtti.

“Son birkaç yarış takım adına gerçekten olumlu sonuçlar verdi. Her hafta sonu gelişim kaydetmeye devam ediyoruz ve planımız bu gelişimi sürdürmek.

“Valensiya’daki hafta sonu Lotus ve Lotus Racing için çok tarihi bir hafta sonu olacak. Böyle önemli bir kilometre taşını Valensiya’da hep birlikte kutlayacak olmak harika ve bunun bir parçası olmak büyük bir onur.”

Jarno Trulli de yeni şasi ile birlikte pist üzerinde cesaret verici sonuçlar alabileceklerini söylüyor.

“Valensiya için sabırsızlanıyorum. Yeni Şasi (T127-04) ile hafta sonu boyunca şansımızın yaver gideceğini umuyorum. Kanada’da yarış dışı kalana kadar gerçekten çok hızlıydım. Umarım bunu bu hafta sonunda da devam ettirebilir ve damalı bayrağı görürüz.”

“Bu hafta sonu takımın 500. yarışı olacak olması akımından da ayrıca önemli. Bu ismin bu günlerini görmek çok özel ve bunun bir parçası olmaktan onur duyuyorum.”

Takımın teknik şefi de yeni şasi ve güncellemelerin bu hafta sonu sergileyecekleri performansa fayda sağlayacağını düşündüğünü belirtti.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir